Fogadd el a bátorságát!

A Kos az állatövi jegyek legbátrabbika, és ez a bátorság az élet minden területére kiterjed. Bármit megtesz, hogy ez a dolog működjön kettőtök között és nem számít, hogy mennyire rögös vagy zökkenőkkel teli az út. Soha nem úszik együtt az árral, és nem szeretik, ha bekatulyázzák. Megvan a saját története, a saját identitása és nem szégyell semmit. Ne próbáld beilleszteni a tökéletességről alkotott képedve, inkább próbáld meg elfogadni olyannak, amilyen.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Fogadd el az őszinteségét és nyersességét!

Mert ami a szívén, az a száján. Néha tapintatlan tud lenni, de mindig képes bocsánatot kérni, ha észreveszi, hogy megbántott valakit. Ritkán találkozik olyan valakivel, aki képes kezelni ezt a nagyképűnek tűnő énjét és gondolatait nem veszi személyes sértésnek. De ha türelmes vagy, meg tudtok küzdeni a benne lévő nyersességgel.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-16 - Ma a kozmosz erõi nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy...

Engedd el a múltját és emelkedj felül a tökéletlenségén!

Mert, hogy van neki. Amikor bármi negatívról van szó, ami az életében történik, gyorsan és hatékonyan feldolgozza őket, majd elengedi őket. Nem szenved a bűntudattól, ha rossz döntéseket hozott és nem emészti magát. Tudja, hogy csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit és nem koncentrál a rosszra. Helyette mindig a szerethetőt keresni magában és másokban is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: