Bika

A Bikák mindg praktikusak és megbízhatóak, addig nem adják fel, amíg a rájuk bízott munkát nem végzik el. Hozzátartozóikat néha túlzottan féltik és hajlamosak az emberek kisajátatására is. A Bikák nagyon szenvedélyesek s érzékiek, ha szerelemről van szó. Olyan társra van szüksége, aki teljesen megbízható és őszinte, és elég türelemmel rendelkezik. A Bikák nem beszélnek sokat, de hatalmas szívük van, és bármikor képesek kiállni szerettük mellett.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jól kijön vele: Szűz, Bak lelki társa: Skorpió

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-23

Ikrek

Az Ikrek nagyon kiszámíthatatlan és bonyolult, szinte sosem lehet tudni mit fog tenni. Sokszor rendkívül karizmatikusak és központi szereplők tudnak lenni, máskor pedig képesek elmélyülni a saját gondolataikban és magányossá válnak. Hatalmas szívűknek és bájos természetüknek köszönhetően könnyen képesek kommunikálni mindenkivel. Az Ikreknek szükségük van arra, hogy kifejezhessék önmagukat, ezért olyan társra vágynak, aki képes őket meghallgatni és inspirálóan hat rájuk.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akikkel kijön: Mérleg, VízöntőLelki társa: Nyilas

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák egy rejtély, egy egész kis világ van benne, amelyet csak igen kevés embernek enged láttatni. Mély érzelmek irányítják, nagyon kreatívak és a család egyik legbiztosabb pontját képezik. Hűségük révén nem tudják feldolgozni, ha elárulják őket. Olyan partnerre van szüksége, aki egyenlő félként kezeli, és akiben annyira meg tud bízni, hogy megnyíljon előtte.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akikkel kijön: Skorpió, Halak Lelki társa: Bak

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: