Egy párkapcsolat alapja a hűség, azonban mindenkiben ott lapulhat a kisördög, ami vagy a hűtlenségre vagy a bizalmatlankodásra biztatja az embert. A csillagjegyek nem hazudnak és elárulják melyik jegy mennyire hűséges.

Kos

Szenvedélyes személyiség, aki ritkán gondolja át cselekedeteit. Forrófejűség jellemzi, nem igazán mondható rá, hogy a hűség mintaképe. Abban az esetben kitartó és megbízható marad, ha a társa személyében megtalálja mindazt, amit keres.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Igazán melegvérű, akinek fontos az, hogy az ágyban megkapja azt a romantikát, ami boldoggá teszi őt. Konzervativ, nem feltétlenül kockáztatja a másik bizalmát, ha viszont nem kapja meg a hálószobán belüli vágyait, hajlamos a félrelépésre. Nem ajánlott megcsalni ő, mert soha nem bocsátja meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szeret ismerkedni és flörtölni, ez soha nem okoz neki problémát. Nem a nemi vágyak vezérlik, ha valaki mellette van, nem igazán kacsintgat félre, ragaszkodó típus.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Igazi család centrikus jegy, akit mindig az érzelmei vezérelnek, nem hajlamos a megcsalásra. Ha valaki megcsalja őt, nagyon megszenvedi, bár megbocsát, de élete végéig a másik fejéhez fogja vágni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: