Halak

A szomorúsága szinte elmondhatatlan, minden apróságon képes megsértődni és ezt el is mondja. Nem vetted észre, hogy fogyott 2 kilót? Késtél 5 percet az ebédről? Túl fáradt vagy ahhoz, hogy segíts neki? Mindegy, mi az ok, a lényeg, hogy dühös lehessen rád. Ha egyszer hibázol, sokszor hallani fogod tőle, hogy mit is tettél. A legtöbben úgy gondolják, hogy csak akkor lehet jóban lenni vele, ha az ember megpróbálja elkerülni a konfliktusokat, különben amikor lehetőség adódik rá, olyan fejmosást kapsz tőle, ami elveszi a kedved az adott naptól.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai nap plusza az, kedves Halak, hogy minden eddiginél jobban bízhat a most hozott döntéseiben, így, itt az ideje meghozni azokat néhány olyan területen, melyeket eddig hanyagolt, vagy komoly dilemmát okoztak önnek, legyen szó munkáról, pénzügyekrõl, vagy éppen magánéletrõl! Most önnél a Joker, használja fel jól ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Mikor valaki megbántja, képes eltitkolni a dühét, de ahogy lehetősége van rá, “meghálálja” azt, amit kapott. Ha megsértődik, képes kivárni, majd amikor neked nincs jókedved, akkor kamatostul visszakapod tőle, amit adtál neki. Mindig észben tartja, ki az aki, kiérdemelte haragját, ne is reménykedj abban, hogy nem adja vissza neked. Ha a szeretteire mondtál valami rosszat, vagy úgy véli, hogy veszélyt jelentesz a kapcsolatára, akkor jobb, ha távol maradsz tőle, mert mindent megtesz azért, hogy pokollá tegye a hétköznapjaidat. Ne bántsd és ne szeresd túlságosan azt, akit ő szeret, mert nincs esélyed ellene.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: