Megtalálni az igaz szerelmet általánosságban véve nem könnyű feladat. Vannak persze szerencsések, akik hamar rálelnek a másik felükre és gyermekkori szerelmükkel élik le az életüket, ám sokan hosszú éveket várnak arra, hogy végre felbukkanjon életükben a Nagy Ő. Még Te sem találtad meg az igazit? Kezded elveszíteni a reményt, hogy egyszer téged is feleségül vegyenek? Nézzük, mit mond az asztrológia és a különböző csillagjegyek alapján melyek azok a tényezők, amelyek szinte észrevétlenül is a boldogágunk útjában állhatnak!

Kos

Sajnos nagyon sok Kosnak sokáig kell várnia az igaz szerelemre. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor jellemző lehet rád, hogy a pasik nagyon hamar elvarázsolnak és rabul ejtenek, ám legtöbbször mégis te vagy az, aki kezdeményezi a kapcsolat befejezését és a szakítás mellett dönt.
Szilárd elveid vannak azzal kapcsolatban, milyen is legyen a partnered és hogyan is néz ki egy hosszú távú kapcsolat, ezért hiába zúgsz bele egy titokzatos idegenbe, hamar csalódás ér, és újra és újra összetörik a szívedet. Ne kergesd az első látásra szerelem ábrándját, lehet, hogy ha sikerül elengednek ezt, akkor hamarosan megismerkedsz valakivel, aki tényleg az igazi lehet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2024-03-01

Bika

Hasonlóan a Kosokhoz, a Bikáknak is tűpontos elképzelésük van arról, milyen is a tökéletes párkapcsolat és a Nagy Ő. Igen magasra teszed a mércét és elvárod, hogy minden a te elképzelésed szerint alakuljon.
Szeretsz dominálni és folyton tervezgetsz. Ha valami nem a kedved szerint történik, akkor inkább gyorsan továbbállsz, mielőtt érzelmileg is belebonyolódnál a kapcsolatba. Ne légy ennyire szigorú, ne görcsölj ennyit, próbálj meg kompromisszumokat kötni és hagyd a partneredet is lélegzethez, szabad térhez jutni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ha Ikrek csillagjegyű vagy, akkor gondosan ügyelsz rá, hogy kívülről mindenki vidámnak és spontánnak láthasson. Szívesen flörtölsz jóképű idegenekkel és ez nagyon csábító lehet mások számára, ám amikor a kapcsolatod komolyra fordulna, kiderül, az érzelmek kifejezésével hadilábon állsz. Nagyon nehezen nyílsz meg , hiába élsz át mély érzelmeket, ezt nem tudod jól a másik tudtára adni. Ne félj attól, hogy meg kell nyílni a másik előtt, bízz meg benne, hidd el, csak így lehet hosszú távú kapcsolatod a jövőben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok alapvetően rettentő érzékenyek és sebezhetőek, képesek a legmélyebb érzelmek megélésére is. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor túl hamar szerelembe esel és valószínűleg párszor már előfordult veled, hogy rossz embert választottál, olyat, aki egyáltalán nem is passzolt hozzád.
Gyakran csalódtál és törték már össze a szívedet, és sajnos általában a szakítások sem sülnek el jól, jellemzően heves viták előzik meg a szétválást
és utána soha többé nem keresitek egymást, keserűség marad benned és többnyire képtelen vagy arra, hogy baráti kapcsolatot alakíts ki az exeddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: