Oroszlán

Oroszlánként szeretsz az élet minden területén irányítani, jellemző ez a párkapcsolatodra is. Már az első perctől kezdve igyekszel ellenőrzésed alá vonni a párodat, akinek hozzá kell ehhez szoknia. Természetesen ez nem mindig sikerül, hiszen a folyamatos ellenőrzések és féltékenykedések még az igazán szerelmes és mély érzésű embereket is kihozza a sodrából, ez pedig könnyen a kapcsolat végét eredményezheti. Próbálj megbízni a partneredben és ügyelj arra, hogy a másiknak is adj teret és ne fojtsd meg őt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek, ahogyan a karrierükben és az élet szinte minden területén, úgy a párkapcsolataikban is maximalizmusra és tökéletességre törekszenek. Jobb azonban, ha tisztában vagy vele, hiába keresed szüntelenül, olyan, hogy tökéletes ember nem létezik Próbáld meg kicsit lejjebb tenni a mércét, ne legyenek irreális elvárásait, fogadd el mások hibáit és ne hagyj ki egy randit csak azért, mert a képzeletbeli listád egyik pontjának nem felel meg az illető.
Adj neki egy esélyt, hidd el, csak így van esélyed hosszan tartó, boldog párkapcsolatra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 31 - augusztus 2. - Végre van időd olyan dolgokra, amiket már...

Mérleg

Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor elképesztően szabadszellemű és független személyiség vagy. Nem szereted, ha akadályoznak és megmondják, mit csinálhatsz és mit nem. Hajlamos vagy emiatt nem figyelni másokra , akik azt szűrik le a viselkedésedből, hogy nem érdekelnek téged. Tudatosítsd partneredben, hogy ezek a szokásaid nem ellene szólnak. Egyszerűen csak kalandvágyó vagy, szeretsz a saját fejed után menni és néha egy kis magányra vágysz. Mindenképpen beszéljétek ezt át, különben hamar szakítás lehet a vége.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpió csillagjegyűként igazán heves udvarló vagy, szereted a másikat levenni a lábáról és elkápráztatni őt. Mindent megteszel azért, hogy a kiszemeltedet megkapd és már a kapcsolat elején igen mély érzelmeket táplálsz a másik iránt. Ezzel azonban elkényezteted a másikat, aki abban reménykedik, a „mézeshetek” soha nem múlnak el. Többnyire tévednek: miután ugyanis már úgy látod, stabil lábakon áll a kapcsolatotok, akkor visszaveszel és már nem halmozod el annyi bókkal kedvesedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: