Nyilas

Nyilasként egyik rossz tulajdonságod, hogy mások számára viszonylag kiszámíthatatlan vagy. Néha még önmagadat sem tudod kiismerni, hirtelen döntések jellemeznek. Ez pedig igen nehéz kihívás elé állítja a partneredet is. Döntéseidet hamar képes vagy megváltoztatni, mindig azt teszed, amihez épp kedved van. Néha homlokegyenest más véleményen vagy, mint például előző nap, ez pedig zavarttá teszi a párodat is és jogosan von kérdőre emiatt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Bak csillagjegyűként viszonylag zárkózott típus vagy, csak keveseknek engeded, hogy meglássák játékos és vicces oldaladat, többnyire szigorúnak és fegyelmezettnek tűnsz. Életedet a gyakorlatiasság, logikus gondolkodásmód jellemzi. Kevés embert engedsz a közeledbe, pedig érdemes lenne megnyílnod előttük, ugyanis senki nem fog örökké csak várni rád. Vedd észre, ki az, akit érdekelsz és lépj ki egy kicsit a komfortzónádból.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Innen tudhatod, hogy a párodnak nem tetszel.

Vízöntő

Vízöntőként a legfontosabb számodra a biztonságérzet. Ha ez nincs meg körülötted, akkor rosszul érzed magad. A szerelmi életedre is ez a jellemző, azt az embert keresed, aki minden szempontból biztonságot nyújt számodra és megvéd mindentől Ehhez egy ideális kép is társul a fejedben: a tökéletes férfinak anyagilag rendben van a helyzete, jó fizikummal rendelkezik és készen áll a családalapításra is. Sajnos nagyon gyakran meg kell tapasztalnod azt, hogy igényeidnek csak nagyon kevesen felelnek meg.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ha Halak csillagjegyű vagy, akkor hiszel az egyetlen és igaz szerelemben . Hiszed azt, hogy él valaki ezen a bolygón, akit csak neked teremtettek. Gyakran esel szerelembe első látásra, és hamar úgy érzed, megtaláltad az igazit. Ilyenkor igyekszel felgyorsítani a dolgokat , hamar belevágsz az összeköltözésbe és próbálsz elköteleződni. Az együtt éléssel azonban előjönnek a problémák, olyanok, amelyeket a kezdeti időszakban a lila köd miatt nem láttál.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: