# 5 Lábak

Arra születtél, hogy haladj előre. Születésedtől fogva arra emlékeztet, hogy még hosszú utat kell bejárnod és sok dolgot meg kell még valósítanod. Talán soha nem fogsz tudni nyugodtan hátradőlni és élvezni erőfeszítéseid gyümölcsét, ha nem engeded meg magadnak ezt az örömöt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

# 6 Karok, kézfej, lábfej

Ha a karodon vagy a kézfejeden van anyajegy, az azt jelenti, hogy türelmes típus vagy, aki képes uralkodni magán. Minden alkalommal, amikor valami helytelen dolgon töröd a fejed, észbe kapsz és a másik utat választod.

Ki a legjobb vagy legrosszabb feleség apokalipszis idején a csillagjegyek alapján! Te hova tartozol?

Ha lábfejeden van az anyajegyed, akkor trendteremtő vagy. Olyan személy, aki lefekteti a normákat, irányt mutat és inspirálja a körülötte lévőket. Vonzod magadhoz a közvetlen embereket és szeretsz a figyelem középpontjában lenni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: