Ikrek (május 21. – június 21.)

Éles nyelvű és okos, minden apró részlet megragad benne, amit aztán rengeteg iróniával felhasznál, ha véleményezni kell az eseményeket. Remekül használja a szavakat, rohanás közben pár szóban olyan üzeneteket ír, hogy hangosan felröhögsz, legyél akárhol is. Ő lesz az, aki találó gúnyneveket ad a közös ismerősöknek, szójátékai kiapadhatatlanok.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Született szórakoztatóművész. Imád szerepelni, ha kettesben vagytok, akkor is komplett show-műsor keretében meséli el élete történéseit. Ha társaságban adja elő magát, szinte felderül a szoba tőle. Mindig van néhány humoros történet a tarsolyában, de a legolcsóbb és legrégebbi vicceket is úgy tudja bedobni, hogy őrült vinnyogásba torkollik a beszélgetés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

A mai nap folyamán, talán egy fontos találkozó alkalmával, belebonyolódhat egy igen nehéz, ugyanakkor, rendkívül tanulságos, sõt, élvezetes beszélgetésbe, ami nagyon-nagy hatással lehet önre, kedves Oroszlán! Ha így adódna, mindenképpen igyekezzen szorosabbra fûzni beszélgetõpartnerével a szálakat, ugyanis meglehet, nem csak egy jó üzleti kapcsolattal, hanem egy baráttal is gyarapodhat személyében a késõbbiek során!

Pénteki Horoszkóp 2021-03-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: