Ikrek (május 21. – június 21.)

Éles nyelvű és okos, minden apró részlet megragad benne, amit aztán rengeteg iróniával felhasznál, ha véleményezni kell az eseményeket. Remekül használja a szavakat, rohanás közben pár szóban olyan üzeneteket ír, hogy hangosan felröhögsz, legyél akárhol is. Ő lesz az, aki találó gúnyneveket ad a közös ismerősöknek, szójátékai kiapadhatatlanok.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Született szórakoztatóművész. Imád szerepelni, ha kettesben vagytok, akkor is komplett show-műsor keretében meséli el élete történéseit. Ha társaságban adja elő magát, szinte felderül a szoba tőle. Mindig van néhány humoros történet a tarsolyában, de a legolcsóbb és legrégebbi vicceket is úgy tudja bedobni, hogy őrült vinnyogásba torkollik a beszélgetés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: