Ikrek

Az elkövetkezendő idő új lehetőségeket hoz számodra, melyeket te valószínűleg könnyedén ki is fogsz használni. Egy kis alkalmazkodóképességgel és helyzetfelismeréssel most nagyot lendíthetsz a saját sorsodon, különösen akkor, ha le tudod küzdeni a benned munkáló bizonytalanságot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Az Ikrek a mai nap során egy meglepõ meghívást kaphat, hogy csatlakozzon egy csoportosuláshoz, legyen szó egy új baráti kör esti sörözésérõl, egy szociális tömörülésrõl, vagy akár egy közösségi tevékenységrõl. Amennyiben szimpatikus önnek az újdonsült lehetõség és persze a társaság, érdemes velük tartania, mert minden bizonnyal sok új dolgot tapasztal majd a kiruccanás során, ráadásul jól is fogja érezni magát. Arról nem is szólva, hogy az új ismeretség és tapasztalat még hasznára válhat az idõk során. Érezze jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén az elégedettség velejárójaként erőt vehet rajtad a lustaság, de ezt muszáj lesz leküzdened, mert csak így tudod elkerülni, hogy egy váratlan esemény váratlan problémákat okozzon a pénzügyi helyzetedben. Ezekben a napokban még az is előfordulhat, hogy arra lesz szükséged, hogy az érdekeidet a szokottnál agresszívebben védelmezd meg valakivel szemben.

A Szűznek hinnie kell vonzerejében, a Halakat nem használhatják ki: Csillagjegyed szerint így találsz rá az igaz szerelemre

Viszont az év vége felé egy rendkívül produktív időszak vár rád, melyet alkotó munkával, tervezéssel és egy kis tanulással tehetsz teljessé. A hónap utolsó napjaiban nyugtalanító események következhetnek be a környékeden, de az ezzel járó feszültség hamar alábbhagy, amint kiderül ezek valódi háttere és jelentéktelensége.

 

Rák

Az elkövetkezendő idő számodra fokozódó feszültséget és ingerlékenységet hozhat a magánéletedben, de eközben izgalmas lehetőségekre is számíthatsz a munkádban, az üzletben, a karrieredben. A csillagok állása most megkönnyíti számodra az alkalmazkodást a változó környezetedhez, használd ki ezt és igyekezd a magad hasznára fordítani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Karrierje, vagy magánélete, most a kelleténél kicsit jobban kényszerítheti a nyilvánosság elé, esetleg kötelezõ programokon való részvételre, vagy protokolláris társadalmi élethelyzetekbe, melyeket, a fennálló korlátok miatt, nehezen viselhet, ugyanakkor azonban érdemes tudnia, hogy a mai szerepvállalása, hosszútávon, rendkívül jótékony hatással lehet az elõmenetelére, kapcsolataira, miközben, talán egy-két új szövetségesre és barátra is szert tehet a nap folyamán. Tartson ki és álljon helyt ma, s nem fogja megbánni az áldozatvállalást!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén egy apró kedvességgel, vagy egy gesztussal nagy népszerűségre tehetsz szert a környezetedben, ilyen hangulatban pedig még az esetleges többletmunka is sokkal kellemesebben telik majd. Mindemellett ügyelned kellene arra, hogy milyen tempót veszel fel, ha ugyanis túlságosan feszítettre tervezed a napokat, az ingerlékenységhez és megnövekedett hibalehetőséghez is vezethet.

A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé nehéz döntés elé állíthat az élet, választanod kell az egyéni érdeked és a közösség érdeke között és ez az adott helyzetben lehet, hogy nem lesz könnyű. Bármit is diktál a szíved, azt a megoldást válaszd, amely hosszabb távon ésszerűbbnek tűnik. Ezekben a napokban egy váratlan eseménnyel is számolhatsz, amely feszültséget hozhat a magánéletedbe, ezt azonban higgadtsággal és pozitív hozzáállással könnyedén át tudod majd vészelni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: