Ikrek

Az elkövetkezendő idő új lehetőségeket hoz számodra, melyeket te valószínűleg könnyedén ki is fogsz használni. Egy kis alkalmazkodóképességgel és helyzetfelismeréssel most nagyot lendíthetsz a saját sorsodon, különösen akkor, ha le tudod küzdeni a benned munkáló bizonytalanságot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai napon az Ikrek számára a gyerekek kerülhetnek az elõtérbe. Ez most akkor is igaz lehet, ha nincs sajátjuk, ez esetben egy rokon, vagy ismerõs csemetéjével kapcsolatban tehetnek szert új élményekre, tapasztalatokra, s ez örömmel töltheti el õket. Nem is csoda, hiszen nincs is szebb annál, mint látni és érezni, hogy sikerült valamit tanítani, átadni egy fejlõdõ kisembernek, abból, amik vagyunk!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén az elégedettség velejárójaként erőt vehet rajtad a lustaság, de ezt muszáj lesz leküzdened, mert csak így tudod elkerülni, hogy egy váratlan esemény váratlan problémákat okozzon a pénzügyi helyzetedben. Ezekben a napokban még az is előfordulhat, hogy arra lesz szükséged, hogy az érdekeidet a szokottnál agresszívebben védelmezd meg valakivel szemben.

A Nap hatása a csillagjegyünkre: mindenkinek befolyásolja az életét

A Nap hatása a csillagjegyünkre: mindenkinek befolyásolja az életét

Minden egyes bolygónk hatást gyakorol az életünkre, akkor pont a legfontosabb csillagunk maradna ki a sorból? Bizony, a születési percedben neked is eldőlt, éppen milyen bolygók uralkodtak az égen, és milyen hatást gyakorolnak majd az életedre. Ez az elem

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé egy rendkívül produktív időszak vár rád, melyet alkotó munkával, tervezéssel és egy kis tanulással tehetsz teljessé. A hónap utolsó napjaiban nyugtalanító események következhetnek be a környékeden, de az ezzel járó feszültség hamar alábbhagy, amint kiderül ezek valódi háttere és jelentéktelensége.

 

Rák

Az elkövetkezendő idő számodra fokozódó feszültséget és ingerlékenységet hozhat a magánéletedben, de eközben izgalmas lehetőségekre is számíthatsz a munkádban, az üzletben, a karrieredben. A csillagok állása most megkönnyíti számodra az alkalmazkodást a változó környezetedhez, használd ki ezt és igyekezd a magad hasznára fordítani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma igencsak önzetlen és segítõkész lehet a Rák. Nem érdemes azonban túlzásokba esnie, s nagy tettekben gondolkodnia, hiszen meglehetõsen nehéz lenne egyetlen nap alatt, önmaga által megváltania a világot, megoldani problémáit. Abban viszont most óriási szerepe lehet, hogy valakinek környezetében, lelkiismeretes segítsége által, kicsit könnyebb legyen az élete, s ezt nem szabad lebecsülni! Ha mindenki erre törekedne, s csak ennyit megtenne egy másik ember boldogulásáért nap, mint nap, mint ön, sokkal, de sokkal jobb hely lenne ez a világ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén egy apró kedvességgel, vagy egy gesztussal nagy népszerűségre tehetsz szert a környezetedben, ilyen hangulatban pedig még az esetleges többletmunka is sokkal kellemesebben telik majd. Mindemellett ügyelned kellene arra, hogy milyen tempót veszel fel, ha ugyanis túlságosan feszítettre tervezed a napokat, az ingerlékenységhez és megnövekedett hibalehetőséghez is vezethet.

Ez a 3 csillagjegy hajlamos kevesebbel beérni, mint amennyit megérdemel! - Te is ilyen hibába estél?

Ez a 3 csillagjegy hajlamos kevesebbel beérni, mint amennyit megérdemel! - Te is ilyen hibába estél?

Ezek a csillagjegyek inkább beleragadnak a mérgező párkapcsolatba, mintsem olyan szerelem után néznének, amit igazán megérdemelnek. Hajlamosak sokkal kevesebbet várni a társuktól, mint amennyi igazán járna nekik. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból ki

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé nehéz döntés elé állíthat az élet, választanod kell az egyéni érdeked és a közösség érdeke között és ez az adott helyzetben lehet, hogy nem lesz könnyű. Bármit is diktál a szíved, azt a megoldást válaszd, amely hosszabb távon ésszerűbbnek tűnik. Ezekben a napokban egy váratlan eseménnyel is számolhatsz, amely feszültséget hozhat a magánéletedbe, ezt azonban higgadtsággal és pozitív hozzáállással könnyedén át tudod majd vészelni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: