Oroszlán

Az elkövetkezendő idő nyugodt és magabiztos napok várnak rád, ami segíteni fog abban, hogy helyesen dönts egy érdekes lehetőségről, amely a pénzügyeidet, vagy a karrieredet érinti. Számíts arra, hogy ha kihasználod a kínálkozó lehetőséget, a jövőben sokkal nagyobb alkalmazkodóképességre lesz szükséged.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén egy a környezetedben történt változás hatására bátor lépésre szánhatod el magadat, amely kockázatos lehet, de ha bejönnek a számításaid, akkor nem csak komoly személyes hasznot könyvelhetsz el, hanem lenyűgözheted a környezetedet is, olyanokat, akinek a véleménye számít neked.

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szórakoztatónak és több mint megfelelőnek tartják a rövidebb románcokat, mert így elköteleződniük sem kell. Vajon te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé békés, boldog napokat és egy pihenés lehetőségét hozza számodra, de ha végül mégis a munka mellett döntesz, akkor sem kell aggódnod, a napok így is meglehetősen kellemesen telnek majd. A hónap utolsó napjaiban pedig extra bónuszként még rád mosolyoghat a szerencse is, ehhez azonban személyesen neked is tenned kell.

 

Szűz

Az elkövetkezendő idő napjaiban örömhírt kaphatsz, de egyben feladatot is. Komoly szerepe lehet a sikerben a határidőnek, így erre most különös figyelmet kell szentelned, ha nem akarsz úgy emlékezni ezekre a napokra, mint az elszalasztott lehetőségek időszakára. Fordíts nagy figyelmet most az egészségedre is, kerüld az ellenőrizetlen ételeket, italokat nehogy egy váratlan és kellemetlen meglepetéssel végül az ügyeleten találd magadat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Ma legyen nagyon precíz és körültekintõ a napi program kidolgozásában, kedves Szûz, ugyanis ez most a bajok elkerülésének, s így az eredményességének a kulcsa. Ne akarjon továbbá megint erején felül teljesíteni, valamint feszült tempóban haladni, mert egyik sem vezet célra, amellett, hogy még egészségének is árt velük. Csigavér. Kezdje a reggel egy nyugodt, finom reggelivel, majd egy kényelmes tempót felvéve folytassa a napot, amit tartson is meg egészen estig, akkor remekül alakulhat minden, s még élvezni is fogja elejétõl a végéig az egészet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén fordíts több figyelmet a testmozgásra és igyekezd az energiáidat ebben levezetni. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy konfliktus miatt nagy szükséged lesz az önuralmadra, aminek hiányában komoly kellemetlenség érhet, melynek hosszabb távú kihatásai is lehetnek. Próbál a dolgokat a másik fél szemszögéből is nézni, még ha ez nagyon nehezedre esik ebben a helyzetben, akkor is.

Ez a 4 csillagjegy nyomtalanul felszívódik akkor is, ha minden jól megy köztetek

Viszont az év vége felé nagy öröm érhet, mivel egy régóta vágyott siker most hirtelen bekopogtathat az ajtódon és ez felülír majd benned minden negatívumot, amit az eddig elvégzett munka és szenvedés jelentett. Az egyensúly, amely benned így létrejön, kárpótolni fog és egészen más színben láthatod a világot is, amely körbevesz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: