Oroszlán

Az elkövetkezendő idő nyugodt és magabiztos napok várnak rád, ami segíteni fog abban, hogy helyesen dönts egy érdekes lehetőségről, amely a pénzügyeidet, vagy a karrieredet érinti. Számíts arra, hogy ha kihasználod a kínálkozó lehetőséget, a jövőben sokkal nagyobb alkalmazkodóképességre lesz szükséged.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ez a mai egy igen intenzíven megélt napja lehet, kedves Oroszlán, ha követi ösztöneit, megérzéseit és szíve szerint, a legjobb tudásából cselekszik. Tegye meg hát, amit meg kell tennie, mondja ki családjának, szeretteinek, amit ki kell mondania, s meglátja, estére már egészen megváltozhat ön körül a világ, méghozzá jó értelemben. Egyetlen dologra azonban érdemes ma ügyelnie: ne hagyja, hogy elragadtassa magát, s ne erõltessen semmit, ami nem megy, mert ma, akár egyetlen kedves, õszinte szóval is olyan távlatokba juthat el másokkal, melyeket eddig el sem tudott képzelni, ehhez viszont kétség kívül szelíd énjére lesz szüksége.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén egy a környezetedben történt változás hatására bátor lépésre szánhatod el magadat, amely kockázatos lehet, de ha bejönnek a számításaid, akkor nem csak komoly személyes hasznot könyvelhetsz el, hanem lenyűgözheted a környezetedet is, olyanokat, akinek a véleménye számít neked.

Heti horoszkóp augusztus 19-től: Történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad!

Heti horoszkóp augusztus 19-től: Történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad!

A Kos egy régi barátságnak tehet pontot a végére, az Oroszlán a munkahelyen találhat rá új szövetségesére, a Bak most olyan embereket vonz magához, akik később még a segítségére lehetnek. Lássuk, milyen hatással lesz a csillagok állása az emberi kapcsolat

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé békés, boldog napokat és egy pihenés lehetőségét hozza számodra, de ha végül mégis a munka mellett döntesz, akkor sem kell aggódnod, a napok így is meglehetősen kellemesen telnek majd. A hónap utolsó napjaiban pedig extra bónuszként még rád mosolyoghat a szerencse is, ehhez azonban személyesen neked is tenned kell.

 

Szűz

Az elkövetkezendő idő napjaiban örömhírt kaphatsz, de egyben feladatot is. Komoly szerepe lehet a sikerben a határidőnek, így erre most különös figyelmet kell szentelned, ha nem akarsz úgy emlékezni ezekre a napokra, mint az elszalasztott lehetőségek időszakára. Fordíts nagy figyelmet most az egészségedre is, kerüld az ellenőrizetlen ételeket, italokat nehogy egy váratlan és kellemetlen meglepetéssel végül az ügyeleten találd magadat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai napon egyre markánsabban körvonalazódhat, hogy kétséges, sikerül-e egy határidõs feladatával idõben végezni, ami igencsak felajzhatja, s képes lehet ma minden erejét bevetve, hosszú órákon át kitartóan munkálkodni, aminek, természetesen meg is lesz az eredménye. Figyeljen azonban arra, hogy mindeközben is rendre egyen, igyon is valamit, hiszen minél jobban hajt, annál inkább szüksége is lesz az energiapótlásra, hogy tovább haladhasson dolgaival.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén fordíts több figyelmet a testmozgásra és igyekezd az energiáidat ebben levezetni. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy konfliktus miatt nagy szükséged lesz az önuralmadra, aminek hiányában komoly kellemetlenség érhet, melynek hosszabb távú kihatásai is lehetnek. Próbál a dolgokat a másik fél szemszögéből is nézni, még ha ez nagyon nehezedre esik ebben a helyzetben, akkor is.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-04

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-04

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé nagy öröm érhet, mivel egy régóta vágyott siker most hirtelen bekopogtathat az ajtódon és ez felülír majd benned minden negatívumot, amit az eddig elvégzett munka és szenvedés jelentett. Az egyensúly, amely benned így létrejön, kárpótolni fog és egészen más színben láthatod a világot is, amely körbevesz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: