Mérleg

Az elkövetkezendő idő feszülten és ingerlékenyen találnak meg téged, de ez nem csoda, hiszen érzed annak felelősségét, melyet az előtted álló lehetőség kihasználásában van. Próbáld a legtöbbet kihozni ezekből a napokból még akkor is, ha ez tőled most az átlagosnál is nagyobb alkalmazkodóképességet követel meg.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A Mérleg alapvetõen egy szervezetten cselekvõ, fegyelmezett ember, aki még akkor is véghezviszi akaratát, ha senki sem ért vele egyet. Talán ez is sikerének egyik kulcsa. Mindettõl függetlenül azonban vannak olyan pillanatok az életben, amikor szükséges lazítani egy kicsit a dolgokon, s ez most pont egy ilyen pillanat. Felejtse el a munkát, házimunkát és egyáltalán minden kötelezettségét! Már így is túl sokat dolgozott az utóbbi idõben, pihenjen, nyaraljon, éljen egy kicsit. Ne gondolja, hogy ez felelõtlen hozzáállás, hanem gondoljon inkább arra, hogy végül is ez az élet része, sõt, lényege, azaz, hogy élvezzünk, amíg csak lehet!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepe nagy energiákat és szenvedélyt hoz számodra, amely a magánéletedre is hatással lesz. Ha kezdeményeznél egy kapcsolatban, most tedd meg, ha pedig új kapcsolatra vágysz, használd ki azt a delejes erőt, amely most belőled sugárzik. Hallgass nyugodtan az ösztöneidre, de azért ne felejtsd otthon a józan eszedet sem!

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé ellenállásba ütközhetsz és kompromisszumot kell kötnöd egy ügyben, feltéve, ha fontos neked a béke megőrzése. Nyugodtan megteheted ezt, hiszen méltán számíthatsz arra, hogy a sors végül mindent úgy fog elrendezni, hogy az számodra kedvezően alakuljon. Addig meg minden vitatkozni az elkerülhetetlenen.

 

Skorpió

Az elkövetkezendő idő napjai számodra a szeretet jegyében telhetnek. A belső béke, amely most honol benned, jó alkalmat kínál egy kis kikapcsolódásra, pihenésre. Ha erre nincs lehetőséged, akkor se keseredj el, mivel ezek a napok a munkában is harmonikusan és nyugodtan telnek majd.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma könnyen azt tapasztalhatja a Skorpió, hogy míg õ remekül halad, addig a környezetében tevékenykedõ munkatársai, szerettei kissé le vannak önhöz képest maradva a rájuk bízott feladatokkal. Gondolt már arra, hogy ez miért lehet? Nos, a válasz egyszerû, mert talán kicsit túl sokat vár el tõlük, teljesítményüket a magáéhoz méri, megfeledkezve arról, hogy általában szenvedélye, kitartása és lelkesedése révén, ön szinte mindig túlvállalja magát, s túl is teljesít, ezzel pedig nem biztos, hogy mindenki ugyanígy van! Várjon el kevesebbet, s kevésbé éri majd csalódás!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén valakinek a kedvessége és elismerése hatására szépnek és magabiztosnak érzed majd magadat, ami jól is jön számodra, mivel kemény versenyben kell majd helyt állnod ezekben a napokban. Készülj fel arra, hogy most akár olyan helyzetbe is kerülhetsz, amikor egy ügyben a visszalépés tűnik a legjárhatóbb útnak.

Egy angyal vagy egy démon lakik benned? Tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Egy angyal vagy egy démon lakik benned? Tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy az emberek nem eredendőn csak rosszak, vagy csak jók. Viselkedésünk, és indulataink helyzetfüggőek, de azért mindenkinek van egy alaptermészete, számos jellemző tulajdonsággal felruházva.

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé számodra a változás izgalmáról szólhat és a napjaid nyugtalanul, de kellemesen telhetnek el. Ebben az időszakban a sok feszültség hatására közelebb kerülhetsz egy olyan valakihez is, akivel eddig nem gondoltál többre, mint egy laza ismeretségre. A jövő ez ügyben még mozgásban van.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: