Mérleg

Az elkövetkezendő idő feszülten és ingerlékenyen találnak meg téged, de ez nem csoda, hiszen érzed annak felelősségét, melyet az előtted álló lehetőség kihasználásában van. Próbáld a legtöbbet kihozni ezekből a napokból még akkor is, ha ez tőled most az átlagosnál is nagyobb alkalmazkodóképességet követel meg.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepe nagy energiákat és szenvedélyt hoz számodra, amely a magánéletedre is hatással lesz. Ha kezdeményeznél egy kapcsolatban, most tedd meg, ha pedig új kapcsolatra vágysz, használd ki azt a delejes erőt, amely most belőled sugárzik. Hallgass nyugodtan az ösztöneidre, de azért ne felejtsd otthon a józan eszedet sem!

Amelyik hónapban született a férfi, olyan lesz vele az élet!

Amelyik hónapban született a férfi, olyan lesz vele az élet!

A születési hónapból megtudhatjuk, mik az erősségeik, mik a férfiak legjobb tulajdonságai. Keresd meg párod születési hónapját, ebből megtudhatod milyen életed lesz vele! A születési hónap nagyon sok mindent elárul az emberről. Nem csak a horoszkóp jelle

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé ellenállásba ütközhetsz és kompromisszumot kell kötnöd egy ügyben, feltéve, ha fontos neked a béke megőrzése. Nyugodtan megteheted ezt, hiszen méltán számíthatsz arra, hogy a sors végül mindent úgy fog elrendezni, hogy az számodra kedvezően alakuljon. Addig meg minden vitatkozni az elkerülhetetlenen.

 

Skorpió

Az elkövetkezendő idő napjai számodra a szeretet jegyében telhetnek. A belső béke, amely most honol benned, jó alkalmat kínál egy kis kikapcsolódásra, pihenésre. Ha erre nincs lehetőséged, akkor se keseredj el, mivel ezek a napok a munkában is harmonikusan és nyugodtan telnek majd.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén valakinek a kedvessége és elismerése hatására szépnek és magabiztosnak érzed majd magadat, ami jól is jön számodra, mivel kemény versenyben kell majd helyt állnod ezekben a napokban. Készülj fel arra, hogy most akár olyan helyzetbe is kerülhetsz, amikor egy ügyben a visszalépés tűnik a legjárhatóbb útnak.

Szombati Horoszkóp: Ne legyen a képzeletének rabja...

Szombati Horoszkóp: Ne legyen a képzeletének rabja...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé számodra a változás izgalmáról szólhat és a napjaid nyugtalanul, de kellemesen telhetnek el. Ebben az időszakban a sok feszültség hatására közelebb kerülhetsz egy olyan valakihez is, akivel eddig nem gondoltál többre, mint egy laza ismeretségre. A jövő ez ügyben még mozgásban van.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: