Nyilas

Az elkövetkezendő idő izgalmas lehetőségekkel jelentkezik be nálad, amely nem csak a munkában, hanem a szerelemben is kedvező fordulatokkal kecsegtet. Ha most jól használod ki a helyzetet, az előtted lévő hónapok érdekesen és pozitív fejleményekkel telhetnek. Mindemellett fokozottan ügyelned kell a pénzügyeidre, ne vállalj most például nagyobb kötelezettséget és különösen figyelj arra, hogy ne adósodj el.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén ugyan meg kell küzdened néhány kihívással, de ezek számodra csak akkor jelenthetnek problémát, ha közben valamilyen váratlan esemény történik és kicsúszik a kezedből az irányítás. Ezekben a napokban a rajtad lévő feszültséget nagyban enyhítheti a rendszeres edzés, testmozgás. Ügyelj a helyes táplálkozásra is!

5 csillagjegy, aki mindig képes felállni a padlóról...

5 csillagjegy, aki mindig képes felállni a padlóról...

Csalódások után felállni a padlóról és újrakezdeni nem könnyű, mégis újra és újra meg kell tennünk. Vannak, akik sokáig küzdenek azzal, hogy elengedjék a múltat és tiszta lappal folytassák, míg vannak olyan szerencsések, akik ezeket a rettentő nehéz helyz

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé meg kell őrizned a racionalitást a gondolkodásodban és meg kell maradnod a racionalitás talaján, amikor egy vonzó ajánlattal keresnek fel. Az első felindulást követően próbálj lehiggadni és nézd meg a lehetőségeket kicsit jobban. Vigyázz! Ne vállalj feleslegesen túl nagy kockázatot!

 

Bak

Az elkövetkezendő idő egy váratlan esemény némi feszültséget okoz, amitől a szokásosnál ingerlékenyebbé válhatsz, de hamar alkalmazkodni fogsz a megváltozott helyzethez és meglátod benne a kínálkozó új lehetőséget is. Ha teheted, törődj most kicsit többet a külsőddel a szokásosnál és ha kell, vásárolj néhány ehhez szükséges kelléket is. Nem fogod megbánni, meglátod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Bak ma felfedezheti magában, hogy a spiritualitás és a lelkiek mennyivel nagyobb szerepet játszanak életében, mint az anyagiak és a materiális világ. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a pénzügyeket figyelmen kívül hagyná, hanem inkább azt, hogy a mai nap során sokkal inkább fogja értékelni majd szerettei, barátai társaságát, mintsem a szakmai sikereket, s ez jól is van így, hiszen az életben, bár szükséges némi pénz, de nem az a fõ cél, ahogy azt sokan gondolják. A pénz csak egy eszköz, hogy elérjük céljainkat, hát úgy is érdemes vele bánni, s ön ezt, helyesen, pontosan így is gondolja!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén fokoznod kell a tempót és igyekezned kell tartani a határidőt egy munkával kapcsolatban, amit jó is, ha komolyan veszel, mivel egy intrika miatt ez most sokkal fontosabb lesz számodra, mint ahogyan azt előtte gondoltad. Ügyelj arra, hogy ne rohanj bele egy rosszakaród kitartott késébe.

A csillagjegyed lebuktat: erről hazudsz leggyakrabban a horoszkópod szerint

A csillagjegyed lebuktat: erről hazudsz leggyakrabban a horoszkópod szerint

Nincs olyan ember a világon, aki még sosem hazudott. Sőt, valójában - kutatások szerint - napi szinten elég gyakran füllentünk erről-arról; de gondoltad volna, hogy a csillagjegyed alapján az is kiderül rólad, milyen témában vagy hajlamos elferdíteni a va

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé nagy szükségét érzed majd, hogy egy kicsit elmerülj a szeretetben, szerencsére van olyan az életedben, akihez bármikor fordulhatsz egy kis ölelésért, ha éppen arra van szükséged. Ezekben a napokban könnyen kapható vagy a jó ajánlatokra, de közben figyelned kell arra is, nehogy adósságba keveredj egy meggondolatlan igen miatt. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: