Vízöntő

Az elkövetkezendő idő annyi jó lehetőség talál meg, hogy neked közben csak kényelmesen ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet. Közben ügyelj arra, hogy amit választasz, tényleg a legmegfelelőbb legyen, mert egy mellényúlással most úgy járhatsz, mint a ki nevet a végén játékosa. Kimaradsz a következő dobásból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A mai nap egy remek lehetõséget kínál a Vízöntõ számára, hogy kikapcsolódjon, feltéve, ha észreveszi a környezetében zajló szervezkedést. Ha meglelte a mára tökéletes programot köreiben, ne is habozzon tovább, kezdjen lelkes készülõdésbe, mert ma egy egészen új világ tárulhat a szeme elé. Feltûnhet a múltból egy régi ismerõs, aki remek lehetõségeket kínálhat szakmailag önnek, de legalább ugyanakkor eséllyel történhet meg mindez egy idegennel is, akivel csak úgy, egészen véletlenül hozza össze a sors, s egy hosszas és érdekfeszítõ beszélgetés végére juthatnak el odáig, hogy máris közös terveket szövögessenek. Ha pedig, valamilyen elõre nem látható oknál fogva mégsem ennek szellemében alakulna az este, még mindig nagy az esélye egy izgalmakkal teli szerelmi kalandnak, melyet, amennyiben szingliként éri a helyzet, érdemes kihasználnia!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén ügyelned kell arra, hogy kezdeményezőkészséged és szenvedélyes stílusod nehogy félreérthető legyen valaki számára és valami egészen mást lásson bele a dolgokba, mint a valóság. Persze, ha te is úgy gondolod, rá is játszhatsz a félreértésre. Ki tudja, mit hoz a jövő. Kövesd az ösztöneidet, de közben azért ügyelj a racionalitásokra is.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-10 - Ma rendkívül vonzónak találhatják az ellenkezõ nem képviselõi...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-10 - Ma rendkívül vonzónak találhatják az ellenkezõ nem képviselõi...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé kreativitásod és egy szerencsés véletlen nem várt eredményt hozhat számodra ezt kihasználva pedig most jó alkalmad lehet arra, hogy egy következő lépcsőfokot célozz meg az életedben. Tedd meg a szükséges lépéseket, de közben ügyelj a diszkrécióra is, ha esetleg a dolgok rosszul sülnének el, ne kelljen feleslegesen magyarázkodnod.

 

Halak

Az elkövetkezendő idő nyugodtan és szeretetteljesen telik számodra, melyre ráerősít az is, hogy pénzügyileg egy nyugodtabb időszak köszönt be rád. Most lehetőséged lesz néhány hosszabb távú döntést is meghoznod és megteremtheted a lehetőséget arra, hogy a későbbiekben sokkal gondtalanabbul élhesd az életedet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Talán meglehetõsen furcsán hangzik, de néha jobb szerencsésnek, mint jó problémamegoldónak lenni, s e tény igazságtartalmát ma könnyen, saját bõrén is megtapasztalhatja. Az esti órákban, ha hajlandó kicsit kimozdulni és szórakozni, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan valakivel, aki a szakmai kihívások és lõremenetel terén remek szövetségesnek ígérkezik, kérdés, vajon tényleg csak ez van e a háttérben? S vajon, ha nem csak errõl van szó, akkor végül is mirõl? Nos, kedves Halak, nem kétséges, hogy ez a feladat ma önre vár, hogy kiderítse!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén egy éleződő, talán családi konfliktusban érdemes lesz megvizsgálnod a másik oldal szemszögét is és némi engedményt tenned annak érdekében, hogy ne húzódjon el túlságosan a viszály. Próbálj olyan helyzetet teremteni, ahol mindkét fél úgy érezheti, hogy kicsit előbbre jutott.

Karrier és pénz horoszkóp - Ez évben viszonylag szerencsésen alakulhatnak majd a pénzügyei...

Karrier és pénz horoszkóp - Ez évben viszonylag szerencsésen alakulhatnak majd a pénzügyei...

Akárhogyan is, a kemény munkával megkeresett pénzt és az elért eredményeket érdemes lesz most megbecsülni, hiszen némileg javítható általuk sokak életszínvonala, és biztosabbá tehető az anyagi helyzetük, miközben akár a befektetésre és takarékosságra is j

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé végre úgy érezheted, hogy kitartásod és lelkesedésed meghozza gyümölcsét, hiszen egy fontos célodhoz végre karnyújtásnyi közelségbe érsz és végre elérhető közelségbe kerül egy hosszabb kikapcsolódás is. Ugyanakkor ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott önbizalom most meggondolatlan lépésekre sarkalljon. Maradj továbbra is két lábbal a földön!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!