Vízöntő

Az elkövetkezendő idő annyi jó lehetőség talál meg, hogy neked közben csak kényelmesen ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet. Közben ügyelj arra, hogy amit választasz, tényleg a legmegfelelőbb legyen, mert egy mellényúlással most úgy járhatsz, mint a ki nevet a végén játékosa. Kimaradsz a következő dobásból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma különösen káros lehet azon rossz szokása, hogy néha, puszta meggyõzõdésbéli szenvedélyétõl hajtva, nem hajlandó érdemben meghallgatni másokat, vagy éppen figyelmen kívül hagyja véleményüket. Ne tegye! Próbáljon meg most ezúttal minél többet hallgatni, figyelni másokat és tanulni tõlük, akkor most sok új gondolattal és látásmóddal gazdagodhat, melyek késõbb nagyon is jól jöhetnek még. Használja ki eme fogékony idõszakát! Saját, amúgy most is érdemi, véleményét ráér majd kifejteni egy másik alkalommal is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén ügyelned kell arra, hogy kezdeményezőkészséged és szenvedélyes stílusod nehogy félreérthető legyen valaki számára és valami egészen mást lásson bele a dolgokba, mint a valóság. Persze, ha te is úgy gondolod, rá is játszhatsz a félreértésre. Ki tudja, mit hoz a jövő. Kövesd az ösztöneidet, de közben azért ügyelj a racionalitásokra is.

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé kreativitásod és egy szerencsés véletlen nem várt eredményt hozhat számodra ezt kihasználva pedig most jó alkalmad lehet arra, hogy egy következő lépcsőfokot célozz meg az életedben. Tedd meg a szükséges lépéseket, de közben ügyelj a diszkrécióra is, ha esetleg a dolgok rosszul sülnének el, ne kelljen feleslegesen magyarázkodnod.

 

Halak

Az elkövetkezendő idő nyugodtan és szeretetteljesen telik számodra, melyre ráerősít az is, hogy pénzügyileg egy nyugodtabb időszak köszönt be rád. Most lehetőséged lesz néhány hosszabb távú döntést is meghoznod és megteremtheted a lehetőséget arra, hogy a későbbiekben sokkal gondtalanabbul élhesd az életedet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma akár több területen is konfrontálódhat másokkal, ami, bár kívülrõl nézve csekélységnek tûnik, mégis belül mélyen megérintheti. Ne stresszelje, vagy izgulja túl azonban a dolgot. El kell fogadnia, hogy bizony, az életben gyakran találkozhat olyan emberekkel, véleményekkel, helyzetekkel még, amikor képtelen lesz irányítani az eseményeket, s végül, mások érzéketlenségébõl fakadóan, sérüléseket szenvedhet. Szükséges lenne ezért, némi öntréning keretein belül, ha néha megkeményítve szívét, kicsit visszavágna másoknak, hogy azok vegyék már észre magukat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az év közepén egy éleződő, talán családi konfliktusban érdemes lesz megvizsgálnod a másik oldal szemszögét is és némi engedményt tenned annak érdekében, hogy ne húzódjon el túlságosan a viszály. Próbálj olyan helyzetet teremteni, ahol mindkét fél úgy érezheti, hogy kicsit előbbre jutott.

Csillagjegyek a veszélyességi listán - Nem fogod kitalálni, melyik a legveszélyesebb!

Csillagjegyek a veszélyességi listán - Nem fogod kitalálni, melyik a legveszélyesebb!

Régóta kering egy bizonyos „lista” az interneten, mely sorrendbe állította a csillagjegyeket az alapján, hogy melyikük a legveszélyesebb. Nos, mi egy kicsit utána jártunk a dolognak, és kiderítettük, hogy a csillagjegyek milyen téren tűnnek veszélyesnek.

Cikkajánló Tovább olvasom

Viszont az év vége felé végre úgy érezheted, hogy kitartásod és lelkesedésed meghozza gyümölcsét, hiszen egy fontos célodhoz végre karnyújtásnyi közelségbe érsz és végre elérhető közelségbe kerül egy hosszabb kikapcsolódás is. Ugyanakkor ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott önbizalom most meggondolatlan lépésekre sarkalljon. Maradj továbbra is két lábbal a földön!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!