November 6-a kimondottan jó nap (és még a hétvége is) művészi alkotásra, önismeretre vagy spirituális elfoglaltságokra. Mivel intuíciónk is jobban működik, ezért érdekes észlelésekben is részünk lehet. Ugyanígy kimondott sikereket élhetünk meg, ha másoknak nyújtunk segítő kezet. A mai napon lép vissza hátráló útján az Uránusz bolygó a Kos jegyébe. Emiatt számíthatunk váratlan dolgokra, de ezeket fogadjuk örömmel, hiszen saját szabadságunk lehetőségét mutatják meg. Azonban mindenkit óvatosságra intenék, mert a balesetveszély növekszik, idegesebbek, kapkodóbbak lehetünk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

A mai napon, míg egyfelõl aggaszthatják bizonyos dolgok, például szerelmi téren, addig másfelõl, meglehetõsen pozitív impulzusok érhetik, amik sokat segíthetnek feledtetni a problémákat. Merítsen erõt ezekbõl, hogy sikerüljön megoldást találnia másokra!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

November 7-én Újhold lesz a Skorpió jegyében, ami egy teremtő időszak kezdetét is jelzi. Az elkövetkező 2 hét témája testi-lelki egészségünk teremtése, változtatni a mártírszerepen, betegségbe menekülésen, és vágyaink szerinti élet teremtése

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Ma meglehet, hogy kissé elzárkózhat a világ elõl elefántcsonttornyába, onnan szemlélve az eseményeket, ám miért lenne ez baj, ha segít új perspektívákat megismerni. Használja a mai napot arra, hogy egy kicsit jobban megláthassa a dolgok valódi értelmét, amit mások talán még csak nem is sejtenek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétvégi szerelmi horoszkóp (Október 05-06.) - Izgalmas és eseménydús hétvégéd lesz szerelmi téren....

November 8-án a Jupiter bolygó a Nyilas jegyébe lép, ami által ereje teljébe kerül. A jegyváltást megelőzi még egy tanító hatás. Az Uránusz bolygóval egyesíti energiáját a nagy szerencse bolygója, ami váratlan eseményeket generálhat életünkben. Ez akár hirtelen betegség is lehet, úgyhogy figyeljetek oda az egészségetekre, pihenésetekre. Mivel ez egy tanító jellegű energiaegyesülés, ezért minden váratlan nehézségből, betegségből tanulnunk kell, hogy tovább léphessünk, és egy kiugró lehetőséget élhessünk meg életünkben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Ha azt akarja, hogy történjen valami, akkor tegye meg ön az elsõ lépést, s haladjon aszerint, ahogy a környezete reagál a dolgokra. Legyen határozott, de nem nyomjon el senkit, legyen céltudatos, de egyben kompromisszum kész is, akkor ma nagy sikereket érhet el szinte minden területen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: