November 6-a kimondottan jó nap (és még a hétvége is) művészi alkotásra, önismeretre vagy spirituális elfoglaltságokra. Mivel intuíciónk is jobban működik, ezért érdekes észlelésekben is részünk lehet. Ugyanígy kimondott sikereket élhetünk meg, ha másoknak nyújtunk segítő kezet. A mai napon lép vissza hátráló útján az Uránusz bolygó a Kos jegyébe. Emiatt számíthatunk váratlan dolgokra, de ezeket fogadjuk örömmel, hiszen saját szabadságunk lehetőségét mutatják meg. Azonban mindenkit óvatosságra intenék, mert a balesetveszély növekszik, idegesebbek, kapkodóbbak lehetünk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Megérett az idõ arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében, kedves Bak. Az elmúlt idõszak bizonytalanságai és kemény munkája után végre biztos lehet önmagában és ítélõképességében, valamint munkáját tekintve abban, hogy bizony alábecsülte magát. Sokkal több van önben, mint amit elvártak, vagy amit lehetõsége volt megmutatni. Engedje el félelmeit és mutassa meg önmagának is, hogy mennyit is ér.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

November 7-én Újhold lesz a Skorpió jegyében, ami egy teremtő időszak kezdetét is jelzi. Az elkövetkező 2 hét témája testi-lelki egészségünk teremtése, változtatni a mártírszerepen, betegségbe menekülésen, és vágyaink szerinti élet teremtése

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma valami nagy kincsre lelhet napi teendõi, kiruccanásai, kalandozásai során, melyek folyamán most akár egész messzire is eljuthat. Valaki mindemellett egy igen érdekes dologra hívhatja fel figyelmét, amivel igencsak elgondolkodtathatja. Ezt leszámítva ugyanakkor ma egy igazán élvezetes és könnyed nap elé néz, úgyhogy ne is töltsön túl sok idõt értelmetlen agyalással, inkább hörpintsen le még egy pohár finomságot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez az 5 csillagjegy sokszor úgy érezheti, nem ismeri igazán önmagát

Ez az 5 csillagjegy sokszor úgy érezheti, nem ismeri igazán önmagát

Az önismeret mindannyiunk számára fontos – meg kell tudnunk, hogy kik vagyunk, milyen pozitív és negatív tulajdonságaink vannak, mire vagyunk képesek és mi az, ami már a saját határainkon túl van. Önmagunk megismerése az egyik legizgalmasabb utazás, a tap

Cikkajánló Tovább olvasom

November 8-án a Jupiter bolygó a Nyilas jegyébe lép, ami által ereje teljébe kerül. A jegyváltást megelőzi még egy tanító hatás. Az Uránusz bolygóval egyesíti energiáját a nagy szerencse bolygója, ami váratlan eseményeket generálhat életünkben. Ez akár hirtelen betegség is lehet, úgyhogy figyeljetek oda az egészségetekre, pihenésetekre. Mivel ez egy tanító jellegű energiaegyesülés, ezért minden váratlan nehézségből, betegségből tanulnunk kell, hogy tovább léphessünk, és egy kiugró lehetőséget élhessünk meg életünkben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: