Bak

Bármit meg tudsz teremteni, amit csak akarsz. Lendületben vagy, jól megy a munka, kedved és erőd is van a pénzügyi dolgok realizálásához. Meglehet, most a családodra, az otthonodra többet költesz, mint ami belefér - próbálj meg egyensúlyban lenni a vágyakkal és a lehetőségekkel! Titkok is közrejátszhatnak a pénzteremtésedben, de meglehet, hogy ezek csak olyan titkos, ezoterikus tanítások, tisztánlátások hozadékai, esetleg előző életből jövő segítségek, melyeket a felsőbb világ próbál neked adni jutalmul.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Könnyen beleszaladhatsz pénzügyi vonalon a „ködbe”, az illúziókba. Becsapható vagy, olyan dolgokat vásárolhatsz meg, melyekre egyáltalán nincs szükséged, csak mások hitetik el veled. Esetleg - az álmaidat próbálod valósággá tenni, de amelyeket meglehet, már rég ki is nőttél. Te is könnyen tudsz most „csúsztatni”, másokat talán akaratlanul, jóhiszeműen megvezetni, melyeknek az árát a „törvény nem tudása” ellenére meg kell majd fizetni. Legyél éber! Figyelj a pénzedre, az értékekre! És a pénztárcádra is!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-08-18

Halak

Váratlan bevételek, váratlan kiadások, ilyen ez a pénz. Nagyon jó megérzésekkel, ráérzésekkel pontosan tudod, hogyan kell pénzt teremteni. A nehezebb része az, hogy ne folyjék ki a kezedből, ne vegyél meg minden káprázatot, minden, igazából fölösleges dolgot. De hát hogyan tudnál azoknak a csillogó-villogó dolgoknak ellenállni, melyek oly kedvesek, melyekhez a benned levő álomvilágban ringó gyerekéned oly erősen ragaszkodik? Egy kicsit próbálj érettebben gondolkozni, így újra egyensúlyba kerülhetsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: