Rák

A 29,5. életévéig a Ráknak a legideálisabb partner a Skorpió és a Halak. E három vízi jegy ugyanis remekül osztozik egy szenvedélyes és mély érzelmi kapcsolaton. A 29,5. életéve után a Rák érettebbé válik, ráébred saját személyiségére, liberálisabbá válik és kevésbé lesz óvatos. Ekkor már az Ikrek és a Szűz csillagjegy is kompatibilis partner lehet. 41,5. életéve után teljesen önmaga irányítása alatt kell állnia. Ekkor a Bak ideális társ lehet számára.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

Oroszlán

A 29,5 életévéig az Oroszlánnak tanácsos a Kos és a Nyilas csillagjegy szülöttei között nézelődnie. Mindhárom csillagjegy tűz elem. Ebben az időszakban nagyon önálló, objektíven és önzetlenül viselkedik. A 29,5. életéve után az Oroszlánok igyekeznek türelmesebbé és gyakorlatiasabbá válni a kapcsolataikban. Ekkor a Bakkal is kompatibilisek lehetnek. A 41,5. életéve után az Oroszlán spirituálisan kifejlődött, kevésbé öntelt, különc és elérte az intellektuális érés tetőpontját. Ebben az időszakba a Mérleg és a Skorpió ideális társ lehet számára. Az Oroszlán-Mérleg kettős egy híres asztrológiai párosítás. Mivel a Mérleg mindig örömet akar okozni, az Oroszlán pedig élvezi ezt, ezért sikeresen építenek párkapcsolatot. Az Oroszlán-Skorpió pedig az egyik legintellektuálisabb párosítás. Igazi hatalom, intelligencia és kreatív egyesülés - nem csak király és királyné, hanem egyenesen császár és császárné.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

Szűz

A 29,5. életévéig a Szűz a Bika és a Bak csillagjegy szülöttei között találja meg ideális partnerét. Ők mind földjegyek, és a 29,5. életévükig mind passzívan viselkednek, kapcsolataik alkalmiak és érzékiek – stabil, de limitált. A Bika csillajegy képes egy kis lágyságot csempészni az idegeskedő Szűz életébe, míg a Bak a rendszerező képességeivel képes néhány gyakorlatias készséget átadni neki. A 29,5. életéve után a Szűz elkezdi megérteni, hogy milyen bután állt eddig az élethez, és változni kezd, de ez csak azután következik be, hogy sok tudást és tapasztalatot szerzett. Most már kompatibilisek a Skorpióval és az Oroszlánnal is. 41,5. életéve után a Szűz már teljesen kifejlődött spirituálisan. Ekkor már kompatibilis a Nyilassal, aki egy intellektuális, idealista karakter.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: