Bak

A 29,5. életévéig a Bak legideálisabb partnere a Bika és a Szűz. Ez a három csillagjegy ugyanis mind földjegy. A köztük lévő kapcsolat kellemes, kissé passzív, de általában stabil. A 29,5. életévük után a hozzáillő partner a Vízöntő és a Skorpió csillagjegy szülöttei közül kerül ki. A Vízöntő megtanítja neki, hogyan legyen jó és nemes. A Skorpió pedig azért jó választás, mert okos és ravasz. A 41,5. életévük után a Bakok általában már elérték céljaikat. Ekkor a Halakkal a legkompatibilisebbek, mivel ők spiritualitást hoznak az életükbe.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A 29,5. életévéig a Vízöntő legideálisabb partnere az Ikrek és a Mérleg. Az Ikrek intellektuális stimulációt és felszabadult barátságot kínál, a Mérleg pedig egyensúlyt és harmóniát. A 29,5. életéve után a Vízöntő egyre inkább a praktikus, földhözragadt élet után vágyakozik, ekkor a Szűz és a Kos csillagjegyekkel válik kompatibilissé. A 41,5. életéve után a személyes élete és a munkája is a legjobb úton halad, így készen áll belépni a felső tízezerbe. Ekkor az Oroszlánnal kompatibilis, hiszen ő az ellentéte, és ugyanabba az irányba fejlődnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor...

Halak

A 29,5. életévéig a legideálisabb partner a Rák és a Skorpió. Nagyon szoros kapcsolat kialakítására képesek – érzelmesek, szenvedélyesek és gyakran viharosak is. A 29,5. életéve után a Halak a Mérleggel válik kompatibilissé, aki visszafogott bájával és egyensúlyával vonzza magához a Halakat. Amikor a Halak igazán megérett, a Vízöntőt vonzza magához, szélesítve a kommunikációs csatornáit, és elhagyva túlságosan érzelmi természetét. A 41,5. életéve után a Halak elérte a stabilitást és készen áll a mentálisan aktív Szűzre. Kiegészítik és stabilizálják egymást.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Vasárnapi Horoszkóp 2022-08-28

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: