Szinte mindenkinek akad olyan ember az életében, aki lehúzza, mérgezi a barátságot, a párkapcsolatot. A horoszkóp szerint ő az, akit érdemes minél messzebb kerülni. A saját boldogságod érdekében fogadd el a javaslatot.

Kos (március 21. – április 20.)

Kos jegyűként olyan belső indíttatással, vággyal rendelkezel, hogy megvalósíthasd a tőled telhető legjobbat és legtöbbet. Az utolsó, amit bárkitől is tolerálsz és elfogadsz, hogy visszarántson, akadályozzon a céljaid elérésében. Az ilyen embert, legyen ő társ vagy barát, jobb messze elkerülnöd. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 21. – május 20.)

Bika jegyűként téged leginkább olyan kapcsolat mérgez, amelyikben folyamatosan hazudik a társad, rombolja az önértékelésedet, a stabilitásodat. Valójában pontosan ez az, amit magad is érzel és tudsz, hiszen te éppen olyan partner és barátok társaságára vágysz, akikben megbízhatsz, akik támogatnak, erősítenek téged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként vidám és ösztönös típus vagy. Pontosan ezért minden olyan mérgező emberrel szakítsd meg a kapcsolatot, amilyen gyorsan csak teheted, aki elszívja a pozitív energiádat, aki folyton tönkreteszi a hangulatodat, a jókedvedet. Légy bátran önmagad, és senkinek se engedd, hogy mást mondjon neked.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: