Minden csillagjegynek vannak olyan képességei, amelyekben ők a legjobbak, és amelyek igen komoly előnyt jelentenek másokkal szemben az élet egy-egy területén. Következzen az a három csillagjegy, amely a legbölcsebb, és a legjobban olvas másokban. Ezek az emberek gyakorlatilag a vesénkbe látnak, és lehetetlen őket megvezetni:

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

KOS

A Kos egyike a legegyenesebb, legbelemenősebb csillagjegyeknek: egyáltalán nem jellemző rá a hazugság, és jaj annak, akit ő maga kap hazugságon. Márpedig azok, akik egy Kosnak próbálnak meg hazudni, igen könnyen lebuknak, ugyanis a kosnak van egy speciális érzéke, amellyel a másik energiaszintjéből le tudja szűrni, hogy a másik ember mennyire biztos abban, amit állít. A Kos ezért az igazán rutinos és pofátlan hazudozók kivételével mindenkit könnyűszerrel lebuktat… Ráadásul ezzel örökre leírjuk magunkat, soha többet nem fog velünk érdemben szóba állni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-07

MÉRLEG

Egy Mérlegnél gyakorlatilag felesleges hazugsággal próbálkozni, ugyanis rögtön tudni fogja, hogy valamilyen hátsó szándékunk van, vagy valamiben sántikálunk. A Mérlegeknek különösen erős az intuíciója, az úgynevezett hetedik érzéke. Mivel az életüket úgy igyekeznek berendezni, hogy az harmonikus legyen, és egyfajta kellem és báj uralja ezt a harmóniát, nagyon könnyen képesek megérezni, ha bármilyen “zavar támad az erőben”. Ez mind a családi életben, mind pedig a munkában igaz: a Mérleg ki nem állhatja a mismásoló, nem egyenes embereket!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő néha azt a benyomást kelti, mintha közvetlenül tudna kapcsolódni a világ energiájának főütőeréhez, és bár nagyon sokszor önfejűnek, öntörvényűnek és talán egy kicsit túlzottan is idealistának tűnik ez a szabadságvágyáról híres csillagjegy, ne legyenek kétségeink: nem lehet őt tőrbe csalni, rögtön átlát a hamis szándékon, és figyelmen kívül hagyja azokat az embereket, akik mérgezőnek tart! A Vízöntő az a csillagjegy, akinek nem kell külön odafigyelni az energiavámpírok leépítésére, mert ő automatikusan kiírja őket az élete forgatókönyvéből.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

 

Forrás: