Személyiségünket sok más mellett csillagjegyünk is befolyásolja. Most 4 olyan jegyet mutatunk be, akik nem az önzetlenségükről, vagy kompromisszumkészségükről híresek.

A Kosok senkire sem hallgatnak

A Kosok igazi vezetők, és nem tűrik el, ha valaki megmondja nekik, hogy mit és hogyan kell csinálniuk. Céljaikat bármi áron megvalósítják, a tanácsokkal és az intelmekkel nem igazán törődnek. A korlátozásokat nagyon nehezen viselik, minél jobban meg van kötve a kezük, annál kevésbé tudnak jól teljesíteni. Hihetetlenül kitartóak, de akaratosak is tudnak lenni, ezért gyakran keverednek konfliktusokba. Olykor úgy hiszik, övék a világ, és minden körülöttük forog. Döntései meghozatala előtt nem kérnek tanácsokat, rendkívül magabiztosak és önállóak, segítséget csak akkor kérnek, ha nincs más választásuk. Pontosan tudják, hogy mit akarnak, viszont az empátia területén bőven lenne hová fejlődniük. Sokszor megesik, hogy nem törődnek mások problémáival, aggodalmaival, érzéseivel. Hirtelen haragúak, de mérgük hamar elszáll, az azonban nem izgatja őket, hogy a vita hevében esetleg megbántották a másikat. Versenyző alkatok, a legjelentéktelenebb játékoktól kezdve az igazán komoly dolgokig bezárólag mindig mindent meg akarnak nyerni. Győztes típusok, de messze nem tökéletesek, hiszen szinte csak a saját előrejutásuk érdekli őket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-09-12

Az Oroszlánok a legjobbnak gondolják magukat

Tagadhatatlan, hogy az Oroszlánoknak hatalmas szívük van, és igazán őszinte emberek. Akik tisztelettel bánnak velük, és szeretik őket, azok ugyanilyen bánásmódra számíthatnak tőlük. Nevükhöz méltóan bátrak, a félelmet hírből sem ismerik, akaraterejüket pedig sokan irigylik. Mindezek mellett az is igaz azonban, hogy azt szeretik a legjobban, ha minden róluk szól, és mindenki rájuk figyel. Mindig saját magukat teszik az első helyre, és szinte elvárják, hogy dicsérjék őket és felnézzenek rájuk. Saját érdekeik mindig elsőbbséget élveznek, amikor pedig konfliktusuk támad, vagy nem úgy alakulnak a dolgaik, ahogy szeretnék, képesek kíméletlenül viselkedni. Sokszor bántanak meg másokat, nem viselik el, ha valaki valamiben jobb náluk. Folyamatos figyelemre és elismerésre vágynak, hatalmas egóval rendelkeznek. Társaságban is csak akkor érzik jól magukat, ha ők vannak a középpontban. Úgy gondolják, ők a legjobbak az élet minden területén.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: