Csillagjegyünk mindig mindent elárul velünk kapcsolatban, még azt is, hogy mennyire vagyunk sebezhetőek, vagyis mennyire veszünk mindent a lelkünkre.

Kos

Azok az érzelmek, amelyeket maximálisan megélsz nem más, mint a csalódottság, a düh és a magány. A hibát ott követed el, amikor nem próbálsz meg ezekkel együtt élni, vagy elengedni őket, hanem mások felé is kimutatod. A szomorú igazság viszont az, hogy sokan az őszinteséged miatt megpróbálnak visszaélni a bizalmaddal, és könnyen meg is sebezhetik így a szívedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Melyik csillagjegy a legőrültebb mind közül? Ez a sorrend a horoszkópok szerint

Rák

Ha benned eluralkodnak az érzelmek, azt nem tudod kordában tartani. A legtöbb esetben azonban pont ez a gyenge pontod másokkal szemben. Ha valami felidegesít, rosszul esik, vagy akár féltékennyé tesz, egyszerűen nem tudod megjátszani magad, és emiatt sokszor megesik, hogy sírni kezdesz a többiek szeme láttára. Sajnos van, aki ilyenkor visszaél a helyzettel, és még gonoszabbul bánik veled.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: