Egy építő jellegű, szemet felnyitó kritika mindig hasznos az ember számára, mivel segít tanulni a hibákból, ezáltal fejlődni is. Ugyanakkor vannak azok a kritikák, amelyek egyszerűen nem adnak semmit, csupán rombolnak, mivel előítéletekből táplálkoznak. 

Az asztrológusok szerint közvetlen összefüggés van az emberek születési ideje, ezáltal a horoszkópja, és kritikusságra való hajlamuk között.

Lássuk azt az 5 zodiákust, aki élen jár az ítélkezésben.

Ezek a csillagjegyek szeretnek feltétel nélkül

1. RÁK

Abból a célból kritizál másokat, hogy önmagát megvédhesse a fájdalmaktól és bántástól. Nagyon érzékeny tud lenni időnként és ez alapul szolgál neki arra, hogy ítélkezés közben megkönnyebbülésre leljen. Mindezek ellenére nem akar gonoszkodni és gorombáskodni, csupán magának akar kedvezni.

2. SZŰZ

A legkritikusabb csillagjegy mind közül. Mondhatni pedánsan, aprólékosan, következetesen és már-már lenyűgözően művelik ezt a nem túl kedves tevékenységet. Ám nem csupán másokkal, magukkal szemben is keménykezűek. A fejükben kialakítanak egy képet, hogy hogyan kellene a dolgoknak történniük, persze a valóság nem mindig tükrözi ezt vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: