Általánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Üzleti kapcsolatba keveredhet egy, vagy akár több barátjával, akikkel már egy ideje terveznek valamit. A mai erre egy tökéletes alkalom, mivel az univerzum most különösen felerõsítheti kommunikációs készségeit, melynek segítségével a lehetõ leghatékonyabban adhatja át elképzeléseinek lényegét partnereinek. Ha komolyan veszi a dolgokat és kellõ idõt szakít a mai napon a tervek kidolgozására, még akár abban is megállapodásra juthatnak, hogy kinek, pontosan mi is lesz a feladata, így már meg is kezdõdhet az érdemi munka!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb optimisták - Köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb optimisták - Köztük vagy?

Akadnak olyan emberek, akik sokszor maguk sem értik miért, de hihetetlenül optimisták. Minden rosszban meglátják a jót, és még a legnagyobb hullámvölgyekben is úgy vélik, ebből garantáltan profitálni fognak a későbbiek során. Te is menthetetlenül optimist

Cikkajánló Tovább olvasom

Holdra ható egyéb energiák:
10.24. 16 óra 32 perc, Hold a Bika jegyébe lép
10.24. 18 óra 46 perc, TELIHOLD
10.24. 23 óra 25 perc, 
Hold – Szaturnusz trigon
A sorsbolygó megnyugtató hatása most éjszakai nyugalmunkat igyekszik biztosítani. Ránk is fér, mert a Telihold energiái izgatottságot okozhattak az arra érzékenyeknél. Akiben félelmek dolgoznak az lehet, hogy rosszat is álmodik vagy felriad.
10.25. 16 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szextil
Kellemes hatás, ha arra használjuk, hogy saját vágyainkért tegyünk gyakorlati lépéseket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Akárki akármit is mond, bizony, néha szüksége van az embernek az önkényeztetésre, vagy éppen a luxusra, kedves Bika. Ha tehát mostanában költött ezek közül bármelyikre is, nincs miért lelkiismeret-furdalásának lennie, hiszen, ha az ember néha nem költ valami extrára is, akkor mi értelme hajtani, spórolni annyit, éveken át? Az anyagiak egy dolog, s egy másik az emberi test és lélek szükséglete? Végül is a pénz nem cél, csak egy eszköz, hogy elérjük a vágyainkat, kár, hogy sokan, ennek ellenére, célnak tekintik!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: