Oroszlán:

A munkahelyeden jöhet létre kommunikációs probléma, ezért a hét legfontosabb feladata a világos és egyértelmű fogalmazás. Az is megeshet, hogy olyan dolgot kell közölni valakivel, ami nagyon is nehezedre eshet. Akkor járhatsz jól, ha senkitől nem kérsz és nem is adsz másoknak tanácsot. A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért ezekre kellene hallgatnod most, így kerülhetsz előnyösebbnél előnyösebb helyzetekbe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokon tornádó söpörhet végig. Ha a kapcsolatod kiállja a mostani próbát, akkor megerősödik, és még szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz. Kolléga az idegeiden táncolhat, a munkahelyeden olyan téma kerülhet terítékre, amelyről talán azt hihetted, hogy a végére pontot tettél. A környezetedben van olyan személy, aki önként tolhatja a szekeredet, és ez kellemes meglepetésként érhet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Ezekkel a szokásokkal rontod el a kapcsolataidat - horoszkópod segít megérteni, mit hibázol

Mérleg:

A hozzátartozókkal nehezebben jöhetsz ki, és sajnos, most hiába próbálnál megértően viselkedni velük szemben, nem rajtad múlnak a dolgok. Ezért az lenne a legjobb, ha ezen a héten távol tartanád magad a rokonságodtól, és megvárnád, míg a viharos időszaknak vége lesz. Pénzügyek terén furcsa helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ingatlanügyletet most kellene bonyolítani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Csemetéd viselkedése miatt úszhatsz az örömben. Barátnak légy a segítségére, különösen, ha olyan valakiről van szó, aki sokat tett már eddig érted. A munkahelyeden elképesztő helyzet jöhet létre. Érdemes lenne közbelépni, de nem szemtől szemben, hanem a háttérben állva kellene a szálakat mozgatnod. Így alakulhat a kedved szerint egy régi ügy is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: