Oroszlán:

A munkahelyeden jöhet létre kommunikációs probléma, ezért a hét legfontosabb feladata a világos és egyértelmű fogalmazás. Az is megeshet, hogy olyan dolgot kell közölni valakivel, ami nagyon is nehezedre eshet. Akkor járhatsz jól, ha senkitől nem kérsz és nem is adsz másoknak tanácsot. A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért ezekre kellene hallgatnod most, így kerülhetsz előnyösebbnél előnyösebb helyzetekbe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokon tornádó söpörhet végig. Ha a kapcsolatod kiállja a mostani próbát, akkor megerősödik, és még szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz. Kolléga az idegeiden táncolhat, a munkahelyeden olyan téma kerülhet terítékre, amelyről talán azt hihetted, hogy a végére pontot tettél. A környezetedben van olyan személy, aki önként tolhatja a szekeredet, és ez kellemes meglepetésként érhet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Mérleg:

A hozzátartozókkal nehezebben jöhetsz ki, és sajnos, most hiába próbálnál megértően viselkedni velük szemben, nem rajtad múlnak a dolgok. Ezért az lenne a legjobb, ha ezen a héten távol tartanád magad a rokonságodtól, és megvárnád, míg a viharos időszaknak vége lesz. Pénzügyek terén furcsa helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ingatlanügyletet most kellene bonyolítani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Csemetéd viselkedése miatt úszhatsz az örömben. Barátnak légy a segítségére, különösen, ha olyan valakiről van szó, aki sokat tett már eddig érted. A munkahelyeden elképesztő helyzet jöhet létre. Érdemes lenne közbelépni, de nem szemtől szemben, hanem a háttérben állva kellene a szálakat mozgatnod. Így alakulhat a kedved szerint egy régi ügy is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: