Kos

Változtatsz valamin. A változtatás, az új dolgok segítenek elfelejteni a problémát. Ez a változtatás lényegében bármi lehet. Befested a hajad, piercinget rakatsz, vagy akár egy tetoválás sem kizárt. Reméljük nem fogod megbánni….

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika 

Mit tesz a Bika, ha összetörték a szívét? Felkeresi a barátait. Semmiképp sem szeretne egyedül búslakodni, így inkább a barátaival, a szeretteivel tölti az idejét, kibeszéli a problémát, majd eltereli a figyelmét a helyzet állásáról. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen nőre buknak a pasik: a csillagjegyük elárulja

Ikrek 

Az Ikrek elég sajátos módon reagál a szívfájdalomra. Lemond minden programot, elhalasztja az időzített terveket, semmire sem válaszol, sőt talán kikapcsolja a telefonját. És végül végig alussza a napot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák 

Amikor összetörik a Rák szíve, ő felcsap kerítőnek. Minden szingli barátját megpróbálja kiházasítani, vagy legalább párt keresni nekik. Úgy gondolja a saját bajára az a megoldás, ha mindenki másnak társat keres, ettől majd ő is jobban érzi magát. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: