Rezzenéstelen arccal fogadod, amikor egy pár negédesen taglalja, hogy ők soha nem veszekednek. Sőt mindenben, mindig egyetértenek. De közben jól tudod, ilyen a mesében is ritkán van.

Minden párkapcsolatban vannak összetűzések, viták. Sőt, ezek a helyzetek nagyon fontosak egy kapcsolat szempontjából – még ha a csatározás közepette ez az utolsó, amire gondolnál. Segítenek egy párnak megismerni egymást, kezelni a konfliktusokat és közös nevezőre jutni. Valójában erősítik a köteléket két ember között. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-08-24

Azt kell  megtanulni, hogyan kezeld ezeket a helyzeteket. Az apró vitáknak nem szabad mérgező problémává fajulni, de ehhez mindkét félnek engedni kell. Ha a kapcsolatod éppen nehéz időszakon megy keresztül, és bízol az asztrológia erejében, most csillagjegyednek megfelelő javaslatra lelsz.

Rák (június 21. – július 22.)

Szokj le róla, hogy a kezdetektől beleteszed magad teljesen a kapcsolatba! Csak olyan románcba menj bele, ahol visszakapod a szerelmet, amit adsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meg kell végre értened, hogy ugyanannyi jogod van a szeretetre, mint a párodnak. Te vagy a legérzékenyebb csillagjegy, akinek mindig nagyon sokat számítanak mások. De itt az ideje, hogy a saját lelkeddel is legalább annyit törődj, mint a szeretteiddel. És ennek részeként hagyd, hogy visszakapd mindazt, amit te adtál másoknak. Ha nem teszed, időről időre összetörik a szíved.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Lazíts, és felejtsd el a szakmai kapcsolatokat! Ideje több időt szánni a szerelmedre és szerelmi életedre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, aki elviselhetetlen tud lenni párkapcsolatban

Meg kell mutatnod a párodnak, hogy vele is legalább annyira törődsz, mint a szakmai előmeneteleddel. Soha nem volt nehéz elkötelezned magad, és mégis úgy tűnik, mintha a szerelmi élet terén nem azt a teljesítményt hozod, amit magadtól elvársz. Szenvedélyes vagy a munkádban és a magánéletedben is. Egyetlen rossz vonásod van, az irányításkényszer, erre kell figyelned. Ha nem akarod, hogy szerelmed elmeneküljön előled, hozd összhangba ezt a karriereddel. Magatoknak pedig engedj több időt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: