Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
Töltsön el egy kis időt a nagyszülei társaságában, segítsen nekik szükség esetén a bevásárlásban, vagy vigye el őket kocsival, ahova szeretnék. Gondoljon rá, hogy mennyi mindent tettek meg annak idején önért, és most kicsit viszonozhatja a szeretetüket.
Nyilván nem szeretné az egész napját a munkahelyén tölteni, de ezúttal fel kell áldoznia a szabadideje egy részét, mert csak így kerülheti el a jövőbeli problémákat.
Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el.

Szerdai Horoszkóp 2022-02-09

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog.
Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.
Ne fogjon bele semmi bonyolult dologba ezen az estén. Fordítsa inkább a figyelmét a kisebb feladatok elvégzésére és a pihenésre.
Mostanság nincs jó hangulatban, de ez ne vegye el a kedvét semmitől. Végezzen olyan tevékenységet, amitől jobban érzi magát. Ne túlórázzon sokat és ne agyaljon felesleges dolgokon.

 

Ellenség vagy barát? Ezeknél a csillagjegyeknél törékeny a határ

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel folyamatosan arra kényszerül, hogy megvédje magát a különböző élethelyzetekben, ezért ha belegondol ön sem állíthatja magáról, hogy olyan ártatlan, mint a ma született bárány. Először, mindig vegye számba a saját "bűneit", vonja le a konzekvenciákat, mielőtt másokról alkotna véleményt, vagy vitát folytatna velük.
Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra.
Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.
Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem.
Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége.
Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai.
Nem szabadna minden problémát magára venni, mert ha így folytatja, akkor előbb-utóbb az ideggyógyászaton vagy egy terapeutánál fog kikötni.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: