Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel, és figyeljen a környezetére is, mert soha nem tudhatja, hogy mikor fut össze egy olyan érdekes emberrel, aki később még fontos lehet az ön számára. Ha álmodozással tölti az időt és nem figyel oda eléggé, akkor könnyen meglehet, hogy elszalasztja az alkalmat, hogy találkozhasson ezzel a fontos személlyel.
A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.

Keddi Horoszkóp 2020-09-01

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz.
Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot.
Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.
Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-07

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is.
Itt az ideje, hogy megpróbáljon egy jobb pozíciót szerezni a munkahelyén. Az út teljesen szabad ön előtt.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.
Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

A mai napon egy nagy lépést tehet a céljai felé, kedves Rák, amennyiben sikerül jól kombinálnia a vidám hangulatot a kötelezõkkel. Ha ugyanis jó a kedve, ma játszi könnyedséggel veheti az akadályokat, ami gyorsabb tempót, s végül, nagyobb eredményeket is vonhat maga után!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az ön közvetlen környezetében élő emberek jó véleménnyel vannak önről, mivel korábban komoly erőfeszítéseket tett, hogy igaz barátjuk legyen. Néhány új ismeretségre is szert tesz a régebbi kapcsolatainak köszönhetően, ami jól fog majd jönni a munkája terén és a magánéletében is.
Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak.
Ne féljen az ismeretlentől. Rá fog jönni, hogy a kalandos tevékenységek a legizgalmasabbak.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Ma látóterébe kerülhet valaki, aki igencsak hasonlóképpen vélekedik a világról, mint ön, így hamar egy hullámhosszra kerülhetnek. Amennyiben esélyes, hogy keresztezik még egymás útját, úgy akár érdemes lenne mihamarább egy elérhetõséget is cserélni, mert késõbb még akármi is lehet a dologból!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: