Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel, és figyeljen a környezetére is, mert soha nem tudhatja, hogy mikor fut össze egy olyan érdekes emberrel, aki később még fontos lehet az ön számára. Ha álmodozással tölti az időt és nem figyel oda eléggé, akkor könnyen meglehet, hogy elszalasztja az alkalmat, hogy találkozhasson ezzel a fontos személlyel.
A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz.
Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot.
Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.
Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet.

 

Szombati Horoszkóp 2020-10-24

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is.
Itt az ideje, hogy megpróbáljon egy jobb pozíciót szerezni a munkahelyén. Az út teljesen szabad ön előtt.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.
Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az ön közvetlen környezetében élő emberek jó véleménnyel vannak önről, mivel korábban komoly erőfeszítéseket tett, hogy igaz barátjuk legyen. Néhány új ismeretségre is szert tesz a régebbi kapcsolatainak köszönhetően, ami jól fog majd jönni a munkája terén és a magánéletében is.
Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak.
Ne féljen az ismeretlentől. Rá fog jönni, hogy a kalandos tevékenységek a legizgalmasabbak.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: