Bak

Péntek
2020-04-17

Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól.
Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Péntek
2020-04-17

Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem", különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét.
Legyen lélekben nagyon erős, ha szakítás elé néz. Ne legyen szomorú, inkább tekintsen előre, és bízzon a jövőjében.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a sorrend a csillagjegyek közt: Ő legeslegjobb barát mind közül

Halak

Péntek
2020-04-17

Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy ne veszítse el a fejét. Viselkedjen teljesen nyugodtan minden helyzetben, így nem fogja zavarba hozni magát.
Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: