Oroszlán

Péntek
2020-03-27

Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.
A családtagjai lehet, hogy nem értenek egyet az életstílusával, és igyekeznek majd önt lebeszélni róla. Emiatt ne legyen dühös, hiszen csak jót akarnak önnek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Péntek
2020-03-27

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 21. kedd – Csinálj valamit, ami izgalommal tölt el...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: