Nyilas

Péntek
2020-02-07

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert.
Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Csinálja meg helyette a házimunkát és mutassa ki neki, hogy milyen nagyra értékeli őt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Péntek
2020-02-07

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait.
Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: