Oroszlán

Péntek
2020-05-15

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.
Ha esti kikapcsolódásra hívják, akkor ne sajnálja az időt és vegyen részt raja, legyen szó akár egy randevúról, vagy egy a barátai társaságában eltöltött estéről. Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Péntek
2020-05-15

Mutassa meg mindenkinek, hogy mire képes és nyújtsa a maximumot. Észre fogja majd venni, hogy a környezetében lévőknek feltűnnek majd az erőfeszítései és, hogy megkettőzött erőbedobással dolgozik. Megeshet, hogy olyanok figyelmét is magára vonja majd, akik negatívan állnak önhöz, de ne foglalkozzon velük.
Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-24 - Meglehet, hogy mostanában kicsit hiányozhat szerelmi életébõl az intimitás és a bensõségesség, ami...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: