Oroszlán

Vasárnap
2020-03-15

A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit a karrierépítése és a magánélete terén is. Minden téren pozitív fejlemények várhatók ebben a periódusban, amelyeket nem csak önre, hanem a környezetére is kihatnak.
Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben.
Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.
Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Vasárnap
2020-03-15

Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem", különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét.
Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre.
Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is.
Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-10-06

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: