Vízöntő

Vasárnap
2020-03-15

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét.
Elég régóta nem vett már könyvet a kezébe. Itt az ideje, hogy ezen változtasson, hiszen az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem kiválóan eltereli a gondolatait az élet gondjairól.
Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Vasárnap
2020-03-15

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött.
Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot.
Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.
Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: