Miért tartanak vonzónak mások?

Az érzelmesség vonzó, hiszen sokszor együtt jár vele a szenvedély, a családközpontú gondolkozás, az egyensúlyra való törekvés, és úgy általában a boldog párkapcsolat iránti igény. A legtöbb ember ösztönösen vágyik ezeknek a meglétére, ezért sokan vonzódnak a vízjegyű emberekhez. Ha horoszkópodat tekintve te is ide tartozol, akkor nagy hangsúlyt fektetsz a dolgok érzelmi megközelítésére, sokszor végiggondolod, az adott helyzetben mit érezhetnek, gondolhatnak mások. Ebből adódóan a legtöbbször empatikus, figyelmes ember vagy, aki a párkapcsolatában odaadó és gondoskodó. Mindez olyan kisugárzást kölcsönöz számodra, ami sokszor megtestesíti a nagybetűs nő fogalmát a férfiak számára.

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet…

Nagyon sérülékenynek mutatkozol: Nem csak annak mutatod magadat, te tényleg sérülékeny is vagy, amin nem igazán van csodálkoznivaló. Aki ennyire érzelmi síkon mozog, és akinek ennyire áthatja a mindennapját a lelki egyensúly kérdése, az érthető módon könnyen megsértődik, és sok olyan terhet magára vesz, amit egyébként nem kellene.

Főleg, ha egyébként is rossz napod van, szörnyen nehéz melletted megmaradni, mert hajlamos vagy a nyafogásra éppúgy, mint a már-már depresszív hangulatra, ami persze óhatatlanul is ráragad a környezetedre. Bár sokszor megpróbálod a családtagjaidat kímélni, időnként észre sem veszed, mennyire nyűgös vagy, és ez bizony a párkapcsolatodat is negatív irányba befolyásolja.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: