Nekik van a legnagyobb esélyük a meggazdagodásra. Most megmutatjuk azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csiillagok a következő időszakban. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Szűz

Szüzek – a legcéltudatosabb csillagjegy. Ők nem a hírnév és a pénz megszerzése miatt dolgoznak, hanem azért, mert egyszerűen ez az életük értelme. Ezen csillagjegy képviselői a tökéletesre törekednek, jó munkaerők és profik a szakmájukban, hozzászoktak ahhoz, hogy magas színvonalon és lelkiismeretesen végezzék a munkájukat. Nem idegesek a túlórák miatt. Épp a Kutya évében fogják értékelni a Szüzek munkáját és őket érdemben nagyvonalúan megjutalmazni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-14)

Lehetséges, hogy a nap folyamán valaki éles véleményt fogalmaz meg önnel kapcsolatban. Ne akarjon azonban hasonló módon visszavágni neki, mert nincs igaza, s ennek megítélése kerülhet veszélybe, ha most erõbõl cselekszik. Bármennyire is nagy tûz ég tehát önben, inkább próbálja meg indirekt módon, észérvekkel és puszta viselkedésével megtorpedózni az állításokat. Higgye el, ön rendkívül nagy hatással tud lenni környezetére és sokan hallgatnak bölcs szavaira, nem lesz tehát gond ily módon térdre kényszeríteni az ellenséget!

Nem kell semmi rendkívülit tenniük: elegendő, ha csak ugyanolyan szorgalmasak, mint eddig és tökéletesítik az őket körülvevő világot. Pontosan a tökéletesség az ami a Szüzet sikerre vezeti. Az a fajta hajlandóság, hogy teljesen a munkájának szentelje alá magát, ki fogja emelni őt a szürke tömegből, amivel sok pénzt tud keresni. A csillagok fogják az útját kísérni és megvilágítani. Fontos eseményeken azt javasoljuk, hogy viseljen fehér, sárga, narancssárga és szürke színű ruházatot.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: gyűlnek a viharfelhők, fogjuk vissza magunkat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: