A személyiségünk szoros kapcsolatban áll az állatok természetével. Ha megtudjuk milyen spirituális állathoz hasonlít a személyiségünk, sok tekintetben változtathatunk az életünkön. Lássuk, ki melyik állat személyiségét birtokolja.

Farkas

  • magas intelligencia, erős ösztönök
  • igény a szabadságra
  • bizalmatlanság

Jellemzés:

Nagy hangsúlyt fektetnek emberi kapcsolataikban az intuíciókra és az ösztönökre. A legtöbb esetben hiányzik számára a bizalom, gyakran érez veszélyt maga körül. Hihetetlenül magas az intelligencia szintjük, gyors észjárás és gyors logika jellemzi őket. Ha az álomban megjelenik a farkas képe, akkor az egyfajta üzenetként szolgál az önmagunk felismerésére. Erős hatalom vágy jellemzi őket, nem tűrik a korlátokat és a beszabályozást. Mivel a farkasok vadon élő állatok, ezért az idegen környezettől félnek, így az ilyen személyiségű emberek nem szeretnek hívatlanul beállítani sehova sem. Csak az ösztöneikben és a megérzéseikben bíznak.

Bagoly

  • dolgok mögé lát
  • szereti a változást
  • bölcs

Jellemzés:

Mivel a bagoly képes látni a sötétben, így a bagoly személyiségű emberek kiváló képessége, hogy olyan dolgokat is meglátnak, amit mások nem. Felismerik az emberekben rejlő személyiséget és ezáltal megóvják magukat a rosszindulatú emberektől. Nagyon bölcs emberek, akik nehezen tudják elviselni a világ működését. Imádja felfedezni az ismeretlent, nem fél a változásoktól és a kihívásoktól, nem ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. Ha bagolyt látunk az otthonunk körül vagy bárhol máshol, az nagy változás jelentése.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: