A Mars és a Szaturnusz között létrejövő fényszög-kapcsolat szerint felerősödhetnek benned a félelmek. Ám a szeptemberi horoszkóp szerint olyan esemény is történhet, amelynek köszönhetően rájössz, a rettegésed alaptalan volt. Mi minden vár rád az első őszi hónapban? Íme minden fontos részlet!

Több nehéz fényszöget is jelez a horoszkóp szeptemberre. S ezek a helyzetek valójában senkinek sem lesznek könnyűek. Mégis a legjobb és a legtöbb, amit az első őszi hónapban tehetsz, hogy megőrzöd a reményedet. Ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a félelmek. Higgy benne, hamarosan minden újra pozitív irányban változik. Engedd el a rettegésedet, bízz magadban, a lehetőségekben. Szerencsére minden nehézség egyszer véget ér. Ez a mostani is… 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-16

szeptemberi horoszkóp javaslatait természetesen most is érdemes megfogadni és követni. Az ősz, az iskolakezdés a körülményekhez mérten meglepően jól indul, a következő hetekben pedig szépen lassan minden a helyére kerülhet…

Kos – szeptemberi horoszkóp

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor a horoszkóp szerint szeptemberben felemás helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan változások történnek, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, de hozhat a sors új lehetőséget is, amely miatt viszont jól érezheted magad a bőrödben. Előfordulhat, hogy beteg rokon, ismerős miatt többet aggodalmaskodhatsz. A párkapcsolatodban a társaddal fontos dolgokat beszélhettek meg.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – szeptemberi horoszkóp

Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor a horoszkóp szerint szeptemberben megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Ha most bútoroztok össze a kedveseddel, ezt a lehető legjobbkor teszitek. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezgetheted hosszú távon is a jövőt. Olyan esemény is történhet, amellyel szemben tehetetlen leszel. Azon kívül, hogy elviseled a dolgokat, mást most nem nagyon tehetsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, vagy olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad szeptemberben. Nagyon fontos, hogy ne fojtsd el az érzéseidet, mert ha gyötörd magad, akkor abból akár betegség is kialakulhat. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermekedre most kellő hatást tudsz gyakorolni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-09-21

Rák – szeptemberi horoszkóp

Szeptemberben még nehezebbnek érezheted az életet, mint korábban. Hiszen olyan terhek nyomhatják most a válladat, amelyek miatt talán éjszaka nem jön álom a szemedre. Váratlan kiadások is borzolhatják az idegeidet. Meg kell próbálni szorosabbra húzni a nadrágszíjat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha engedékeny leszel vele, visszatér a nyugalom közétek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: