Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog.
Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Csütörtöki Horoszkóp 2023-01-12

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre.
Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka.
Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát.
Semmi sem rosszabb annál, mint amikor a nap rohanással kezdődik. Inkább keljen fel kicsit korábban és készítsen magának egészséges reggelit. Ettől egész nap jobban fogja magát érezni.

 

Szerdai Horoszkóp 2022-09-21

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára.
A szerelemi élete eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran megesik önnel, hogy elmélyed a saját gondolataiban. Nincs azzal semmi baj, ha időnként álmodozik, de ne hagyja figyelmen kívül a fontos tényeket.
Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.
Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Követni a trendeket, "átlagosnak" lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker!
A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna.
A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező.
Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: