Oroszlán

Szerda
2020-02-12

Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.
Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szerda
2020-02-12

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-02-23

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: