Vízöntő

Szerda
2020-02-12

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.
Legyen óvatos a barátai körében, mert egy áruló rejtőzik közöttük. Vele egyedül kell valahogy dűlőre jutnia. Értess meg vele, hogy egyáltalán nem jó ötlet rosszindulatú viccek tárgyává tennie önt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Szerda
2020-02-12

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől.
Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A szabályok azért vannak, hogy idõnként megszegve õket, izgalmasabbá tegyék az életünket, kivéve azokat, melyek annak megóvását szolgálják! Legyen kicsit bevállalósabb ma a szokásosnál, kedves Halak, akkor nagy élményekben lehet ma része!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek felejthetetlenek - Vajon te is köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: