Mérleg

Szerda
2020-01-08

A vereség, legyen szó az élet bármely területéről, mindig egy kellemetlen élmény, de ettől még nem kell pánikba esnie. Olyan emberek veszik körbe, akik mindig ön mellett állnak, és szükség esetén bármikor segítséget nyújtanak önnek. Ápolja ezeket a kapcsolatokat folyamatosan és adja a környezetében lévőknek, hogy milyen nagyra értékeli őket.
Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Csinálja meg helyette a házimunkát és mutassa ki neki, hogy milyen nagyra értékeli őt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szerda
2020-01-08

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen.
Ahogy a mondás is tartja akkor derül ki, hogy ki az igazi barát, amikor baj van, mivel csakis ők nyújtanak segítő kezet szükség esetén.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-12-31

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: