Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

 

Kos

Szerda
2019-07-31

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét.
A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.
Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.
Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhetõ napnak ígérkezik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vasárnapi Horoszkóp

Vasárnapi Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Szerda
2019-07-31

Előfordulhat, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem tudja kellő mértékben kipihenni magát. Töltsön egy egy kellemes esetét a barátai, vagy a párja társaságában, így megszabadulhat majd a felesleges stressztől. Gondoljon mindig a problémák okára és ha megtalálta, akkor szabaduljon meg tőle olyan hamar, amint csak lehetséges!
Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.
Ne hagyja ki a rendszeres edzést. Meg fogja tapasztalni, hogy a mozgás jótékony hatással van a szervezetére.
Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma egy kecsegtetõ lehetõség arra késztetheti, hogy, kilépve jól megszokott komfortzónájából, kockáztasson, ám ezt most semmiképp se tegye, bármennyire is csábítja valami! Valami készülõben van ugyanis, amire bizton nem számít, s, ha váratlanul éri a támadás, miközben céljai felé törekszik, könnyen kutyaszorítóban találhatja magát, védtelenné válva környezetével szemben. Legyen türelmes, várjon egy-két napot, s csak aztán bátorodjon fel a tervezett lépés megtételére.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: