Mérleg

Szerda
2020-03-04

Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint az önhöz közelálló embereknek. Ahhoz, hogy elkerülhesse a felesleges félreértéseket, mindent nyugodt körülmények között kell elmagyaráznia nekik addig, amíg még lehetőség van valaminek a megváltoztatására.
Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szerda
2020-03-04

Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is. Meglehet, hogy az elmúlt napokban túl sok időt fordított a munkájára és más kötelezettségei teljesítésére. tegye félre az aggodalmait, pihenjen kicsit és élvezze az életet.
Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 agresszív csillagjegy, akiktől jobb távol maradni

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: