Vízöntő

Ha Vízöntő érdekeltségű partnerünk van, s meg szeretnénk Őt tartani, akkor érdemes néhány szempontot tudatosan szem előtt tartanunk, annak érdekében, hogy velünk maradjon, s kapcsolatunk harmonikus legyen. A Vízöntő érdekeltségű emberek lelkében erőteljesen munkál a vágy, hogy szabadnak és függetlennek tudhassák magukat, tehát az Ő esetükben azt a bizonyos pórázt elfelejthetjük, s ez vonatkozik a rövid pórázra, s a hosszabb verziójára is. Egyiket sem fogják megtűrni, Ők mindig megköthetetlenek maradnak. Ez nem jelenti azt, hogy nem képesek a kötődésre, az elköteleződésre. De mindezt szabad akaratukból, önszántukból teszik meg, s szorosságát, idejét is maguk szabják meg. Általában akkor van vége egy kapcsolatnak az esetükben, amikor az említett „póráz” megjelenik a kapcsolatban, bezárva érzik magukat. Ebben a pillanatban ütnek, vágnak, s minden módon megpróbálnak szabadulni a kötelékektől. Azonban, ha azt sugározzuk feléjük, hogy nem tartjuk vissza őket, szabadon élhetnek mellettünk, akkor maradni is fognak, s többé-kevésbé még be is tartják a szabályokat. Azért nem lehetetlen olyan kötődési formát megvalósítani egy kapcsolatban, amely nagyon is megfelel egy Vízöntő típusú ember számára.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Ma rengeteg energiát fektethet egy lehetõségbe, ami egy hosszútávú, az ön számára igencsak kedvezõ partnerséghez vezethet. Ehhez azonban szükséges lehet egy kooperatívabb, konstruktívabb kommunikáció kialakítására önök között, amelyhez mind az adó, mind pedig a vevõ szenzorit is finomra kell kalibrálni, hogy száz százalékig kiszûrhetõek legyenek a félreértések. Ha ennek alapjait ma sikerül átbeszélniük, akkor messzire juthatnak egymással, ha viszont nem, akkor bizony a végére nagy csalódás lehet a dologból.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az ilyen, számukra ideális kapcsolatok autonóm minőségűek, s jellemző rájuk, hogy elkötelezettek, ám megtarthatják benne baráti kapcsolataikat, kedvteléseiket. Nem is beszélve arról, hogy az ilyen, ideális kapcsolatban jut idő számukra önmaguknak is, teret és időt nyernek arra, hogy önmagukkal is foglalkozhassanak egy kicsit. Vízöntő szerelmünknek éreznie kell azt a tényt, hogy Ő tökéletes és egész önmagában is, s nincs szüksége arra, hogy velünk szimbiózisban éljen. Vagyis: velünk van, de csak azért, mert egyszerűen kedvét leli ebben. Még ideális esetben is előfordulhat, hogy Vízöntő kedvesünk úgy érzi, hogy neki most mennie kell, s tapasztalnia, megélnie azt, hogy Ő kívülálló, vagy egyszerűen csak más, mint a többiek. Ilyenkor meglehet, hogy elmegy egy időre, de lehetőség szerint visszatér majd, - ha csak nem csukjuk be előtte bosszúból az ajtót. Más formában is megnyilvánulhat ez a mehetnék: lehet, hogy kedvesünk hétvégenként sárkányrepülőzni megy, vagy éppen siklóernyőzni fog. A lényeg: tudnunk kell azt, hogy szüksége van ezekre a kedvtelésekre, s éppen azét, hogy önnön szabadságát átérezze. Ha „féltékenykedni” fogunk hobbyjára, annak a kapcsolat fogja kárát látni, s persze előbb-utóbb vége lesz. Ilyenkor a legrosszabb, ha azzal kínozzuk önmagunkat, hogy azt mondogatjuk magunkban, hogy a hobbyja fontosabb, mint mi, hiszen képes tőlünk távol tölteni a hétvégéket, szabadidejét. Kedvesünk különlegessége szexuális téren is megnyilvánulhat, hiszen lehetnek egészen szokatlan, extrém ötletei is ezen a területen. Meglehet, hogy ezek számára egészen természetesek, minket, pedig rosszallással töltenek el. Amennyiben lelkünk nem tiltakozik ellene, engedjünk „hóbortjainak” ezen a területen is, de csak addig a határig, amíg nekünk is kedvünkre van. Emellett feladatunk lehet, hogy megismertessük Őt az érzelmek mélységével, hiszen elsősorban értelmi szinten van jelen a világban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Magányosnak és elszigeteltnek érezheti ma magát, mint akivel senki nem akar beszélgetni. Amennyiben mégis beszédbe elegyedik valakivel, az inkább tûnhet vitának, mintsem párbeszédnek. Úgy érezheti, hogy senki nem figyel oda igazán önre, csak saját maga. Nyugodjon meg, nincs semmi baj sem önnel, kedves Vízöntõ, sem a környezetével. Egyszerûen olykor elõfordul, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon a környezetünkben élõkkel, s ez bizony most kétség kívül egy ilyen nap.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vasárnapi Horoszkóp - Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön...

Vasárnapi Horoszkóp - Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: