Oroszlán

Oroszlán kedvesünk megtartásához fel kell vonultatnunk egy sor olyan tulajdonságot, amelyeknek a megvalósítása egyenként sem túl könnyű. Tisztában kell lennünk azzal, hogy szerelmünk rendkívüli módon igényes ember, s nem elégszik meg, csak a maximummal. Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos lesz neki a külsőnk, hiszen Ő azt szeretné, ha egy nagyon vonzó és persze feltűnő ember tündökölne az oldalán. Aztán az sem lényegtelen, hogy miként jelenünk meg a világban viselkedésünk szintjén. Vagyis elvárja, hogy sugározzon rólunk a tartás, becsületesség, egyszóval, hogy igazi hercegnők/hercegek legyünk.  Mindeme jó tulajdonságok mellett nem árt, ha szórakoztatni is tudjuk, hiszen Ő a szíve mélyén egy nagy gyerek, aki nem szereti a mélabút, vagyis benne kell lennünk mindenféle gyerekes kedvtelésében. Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell. Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért. Elmondható az Oroszlánokról, hogy a szexualitás területén nagyon szeretnek „vadászgatni”, mint az igazi Oroszlánok, az állatvilágban. Tehát, ha jön a préda, akkor nem lehet azt várni Oroszlán kedvesünktől, hogy csendesen legelje a füvet. Ha a préda illata megcsapja az orrát, akkor neki menni kell, le kell teríteni, s utána győztesen kell ordítania… Emellett a szexualitás igazi élmény vele, nagyon temperamentumos, s ha mennyiségi igényeink vannak, akkor annak is nagyon könnyen megfelel. Teljes valóját, ösztönvilágát beleviszi a szexualitásba, ám nagyon érzékeny a saját erejével kapcsolatban. Soha ne mondjuk egy Oroszlánnak, hogy átlagos teljesítményt nyújtott, s a legokosabban akkor teszünk, ha ezer százalékosnak minősítjük az általa nyújtott gyönyöröket, még akkor is, ha tényleg csak átlagosak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Szerelem terén a mai nap nem ígérkezik szerencsésnek és sikeresnek, de ne csüggedjen. Gondoljon, támaszkodjon szeretteire, kikre mindig számíthat és az ön oldalán állnak. Merítsen belõlük energiát és meglátja, hogy ez a pozitív energia kihat a szívére, a teljesítményére, akár a szerelemben, akár a munka terén. Töltsön több idõt családjával és barátaival.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A dicséret szárnyakat ad neki, s – ki tudja – még a végén tényleg elérjük vele az ezer százalékot. Ha sokáig szeretnénk Oroszlán szerelmünk mellett élni, akkor hunyjunk szemet gyengeségei felett, mert ezeket úgysem tudjuk kinevelni belőle. Ilyen gyengeség lehet, hogy nem hagyja magát megkötözni, szabadnak kell éreznie magát. Azon felül, pedig időről-időre lesznek olyan ügyek, amelyeket jobb, ha észre sem veszünk. Ha kedvesünknek egy-egy kalandja akad, akkor tudjuk be annak, hogy állandó megerősítésre van szüksége. Egy idő után ezt már tőlünk nem tudja megkapni, s bizony máshol keresi a megerősítést. Ezzel együtt azonban nem valószínű, hogy egy kaland miatt kilép a kapcsolatunkból, hiszen az állandó párkapcsolat nagyon fontos számára. Elmondható, hogy ebben az esetben az a bizarr helyzet áll elő, hogy egy nagyon lojális és megbízható ember bizony néha hibázik egy kicsit. Ilyenkor gondoljunk arra, hogy bizony a lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Az embereknek, pedig csak két lábuk van, s Oroszlán kedvesünk is emberből van összegyúrva.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Ma egy nagy és soha vissza nem térõ lehetõség adódhat arra, hogy sokat változtasson anyagi helyzetén, méghozzá pozitív értelemben! Ehhez azonban alaposan vizsgálódnia kell olyan irányokba is, melyekbe eddig nemigen tett ilyet, mert a lehetõség, mérete és jelentõsége ellenére, meglehetõsen rejtve kínálkozhat. Ha ma nem leli meg a kulcsot, akkor sincs oka aggodalomra, ugyanis a mostani megérzései elõbb-utóbb nyomra vezetik, ha kitart mellettük a jövõben is!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Megkaptuk a 2020-as éves horoszkópot! Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek!

Megkaptuk a 2020-as éves horoszkópot! Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Kos Egy féloldalas, kiegyensúlyozatlan barátság negatívan befolyásolhatja a magabiztosságodat és féltékenységet is kiválthat belőled. Ne...

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: