A Szűz a Bakkal

A Szűz és a Bak is két lábbal állnak a földön, biztonságra törekszenek. A szerelemben is kitartóak, kiszámíthatóak és nem okoz gondot számukra az elköteleződés. A Szűz, bár kezdetben óvatos lehet, látva, hogy a Bak nem csak játszadozni akar vele, felbátorodik és átadja magát a szerelemnek. A Bak is nagyra tartja a Szűz megbízhatóságát és önfegyelmét, ami nélkül el sem tudja képzelni a tökéletes társat. A nadrágot nagy valószínűséggel a Bak viseli a kapcsolatban – ha ez nem sérti a Szűz önérzetét, nagy baj nem történhet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz a Vízöntővel

Az biztos, hogy kihívásokban nem szenvednek hiányt egymás mellett, ennek ellenére nagyszerűen is elsülhet a találkozásuk. A Szűz – ha partnere hagyja magát – képes lehet kordában tartani a Vízöntő csapongó természetét, ami nagyon jó hatással lehet a különcségre törekvő csillagjegyre. A Vízöntő is pozitívan befolyásolhatja a Szüzet, hiszen ha együtt maradnak, óhatatlan, hogy lazaságot, könnyedséget és gondtalanságot csempész a mindennapokba, ami egészen új és örömteli világot nyit meg a Szűz előtt. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-01

A Szűz a Halakkal

A  közös hangot nem mindig találják meg elsőre, a kiszámíthatóságra törekvő, precíz és megbízható Szűz ugyanis nem tudja hová tenni a Halak érzelmességét, önzetlenségét és határozatlanságát. Ha nem adják fel az elején, idővel összecsiszolódhatnak, beérhetnek az erőfeszítéseik. A Halakból hiányzó gyakorlatiasságból bőven jutott a Szűznek, aki viszont az érzelmek kimutatása terén tanulhat sokat a Halaktól. Ha a Szűz nem viszi túlzásba kritikusságát, a Halak pedig nem sértődik meg minden apróságon, egészen jó párost alkothatnak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Keddi Horoszkóp - Élvezze a napját....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: