Bizony, nagyon is szerencsének érezheted magadat, ha munkahelyi vezetőd, felettesed e csillagjegyek valamelyikében született. Talán pontosan azért, mert ő nem a „klasszikus” vezetőtípus. Inkább megértő, segítőkész, figyelmes, szóval valódi főnyeremény. Esetleg te ismersz magadra? Te is közéjük tartozol? És a főnököd? A horoszkópból kiderül.

Az Ikrek a legviccesebb főnök

Az Ikrek főnökkel valójában minden napod a felhőtlen vidámságról szól. Bámulatosan képes feldobni a munkahelyi hangulatot, izgalmas és igazán szórakoztató típus. Gyűlöli az unalmat, ezért mindennél jobban törekszik a változatos feladatokra, de persze elvárja a minőségi munkát. Optimizmusával, lelkesedésével nagyon erősen hat rád és mindenki másra is a környezetében. Mellette igazi csapatmunkában lehet részed, de még a péntek estéket is szívesen töltöd vele koktélbárban beszélgetve. Nagyon nyitott a személyisége, szívesen meghallgatja a problémákat, és okos tanácsaival, javaslataival segít is, amikor csak teheti. Az Ikrek főnök sosem panaszkodik, pedig neki is megvannak a maga gondjai. Időnként szétszórtnak, néha talán kiszámíthatatlannak tűnhet, de tény és való, mindig összekapja magát, és igazán jól végzi a feladatát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: