Oroszlán

Ha nárcizmusról van szó, akkor te elsőként kerülsz a listára. Még a hibáidat is szereted magaddal kapcsolatban. Annyira odáig vagy magadért, hogy a párodról is hajlamos vagy megfeledkezni és ez valljuk be, elegendő ok az egyedüllétre.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Számodra az életben mindennek tökéletesen és ütemesen kell haladnia, legyen szó döntéshozatalról, munkáról vagy a párkapcsolatodról. Nem szeretsz elveszni a részletekben és a párod úgy érzi, hogy teljesen le van terhelve melletted.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegypár élete végéig boldogságban fog élni!

Mérleg

A legnagyobb pacifista te vagy és egy konfliktus számodra maga a rémálom. Ha probléma adódik kettőtök között, akkor jobb szeretsz elzárkózni és épp ezért vagy egyedül. Nem vagy képes konfliktust kezelni és a megoldás sem érkezhet el ennek következtében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Mindent szenvedéllyel csinálsz, legyen az a négy fal között vagy azon kívül. Eléggé nagy elvárásokat támasztasz a pároddal szemben, aminek ő nem biztos, hogy meg tud felelni. Azért vagy egyedül, mert nehezedre esik megtalálni azt, aki tökéletesen passzolna hozzád.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: